{ Ομιλίες }

Eνημερωτική ημερίδα με θέμα: Φυλάξτε σήμερα τα βλαστικά κύτταρα του παιδιού σας στην Ελβετία και προφυλάξτε το μέλλον του


 Eνημερωτική ημερίδα με θέμα: Φυλάξτε σήμερα τα βλαστικά κύτταρα του παιδιού σας  στην Ελβετία και προφυλάξτε το μέλλον του

Σε λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη η Cryo-Save,  η κορυφαία διεθνής τράπεζα φύλαξης βλαστικών κυττάρων ετοιμάζει μία ενημερωτική ημερίδα με θέμα: "Φυλάξτε σήμερα τα βλαστικά κύτταρα του παιδιού σας στην Ελβετία και προφυλάξτε το μέλλον του"
 
Η Cryo-Save αναγνωρίζει την ευθύνη της ως η Μεγαλύτερη Οικογενειακή Τράπεζα Βλαστικών Κυττάρων της Ευρώπης και συμβάλει ενεργά στην ενημέρωση των νέων γονιών σε σχέση με τα βλαστικά κύτταρα και τις δυνατότητες χρήσης τους. 
 
Αυτή η ημερίδα είναι αφιερωμένη σε όλους τους νέους γονείς που περιμένουν σύντομα το μωράκι τους και θέλουν να μάθουν τα πάντα σχετικά με τα βλαστικά κύτταρα, την φύλαξη τους αλλά και  το πως αυτά μπορούν να προστατεύσουν το μωρό τους στο μέλλον. 
 
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι εντελώς δωρεάν για τις εγκύους που θέλουν να την παρακολουθήσουν.
 
 Στην ημερίδα, η Cryo-Save θα κάνει δώρο σε μία τυχερή παραβρισκόμενη τη φύλαξη των βλαστικών κυττάρων του μωρού της για 20 χρόνια! Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δώρο εκπτωτικό κουπόνι!
 
 
Info
Αίθουσα Ολυμπιάς, Συνεδριακό Κέντρο "Ι. Βελλίδης", ΔΕΘ
20 Μαϊου 2018, 10.00π.μ.
Eίσοδος Δωρεάν
Αριθμός θέσεων: 100
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
 
Αν είστε έγκυος και ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την ημερίδα μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:
https://goo.gl/forms/RbtXoKs41sVgzR3l2
  
 

 
Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal