{ Ομιλίες }

Hμερίδα, με μορφή θεατρικής παράστασης στο Θεαγένειο


Hμερίδα, με μορφή θεατρικής παράστασης στο Θεαγένειο

Η Διοικήτρια και το Κέντρο Αγωγής Υγείας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Θεαγένειο», στο πλαίσιο εξωστρέφειας και κοινωνικής προσφοράς, σε συνέχεια της εισαγωγικής ημερίδας για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018:  «Άλλος Τρόπος…. Γονείς και Εκπαιδευτικοί μαζί ερευνούμε, αναζητούμε έναν άλλο τρόπο για την εκπαίδευση», διοργανώνει απολογιστική ημερίδα, με μορφή θεατρικής παράστασης, την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, με θέμα πάντα την εκπαίδευση και τίτλο:   
«Φωτεινή επιγραφή σε Ξύλινη Παράγκα» του ακαδημαϊκού, Θανάση Σμοκοβίτη.

Η θεατρική παράσταση έχει δημιουργηθεί για να τιμηθεί ο ακαδημαϊκός Δάσκαλος, Αθανάσιος Σμοκοβίτης, μέσα από μία πρωτότυπη ψυχοεκπαιδευτική διαδικασία πάνω στο έργο του «Φωτεινή επιγραφή σε ξύλινη παράγκα»,  όπου οι εκπαιδευόμενοι παιδαγωγοί δε συζητούν για τις αδυναμίες μας, αλλά δρουν, για να τις ξεπερνούν, για να αλλάζουν, με στόχο να γίνουν καλύτεροι εκπαιδευτικοί και καλύτεροι άνθρωποι.

Οι παιδαγωγοί μετατρέπονται σε ηθοποιούς, ενώ η εμψυχώτρια μετατρέπεται σε σκηνοθέτη. Η παράσταση ενισχύθηκε και υποστηρίχτηκε από εθελοντές μουσικούς, συνθέτες, πολίτες, αλλά κυρίως την ομάδα των εκπαιδευτικών, οι οποίοι ανέλαβαν και τη σκηνογραφία.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
 

 
Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal