{ Μουσική }

Δήλωσε συμμετοχή στο 1o Music Showcase Greece


Δήλωσε συμμετοχή στο 1o Music Showcase Greece
Δωρεάν

Αυτόν τον Νοέμβριο δήλωσε συμμετοχή στο 1o Music Showcase Greece, ανέβα στις ιστορικότερες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και συστήσου σε διεθνείς παραγωγούς, συντονιστές και καλλιτεχνικούς διευθυντές των μεγαλύτερων φεστιβάλ του πλανήτη!

Ένα μουσικό marketplace τεσσάρων ημερών και κάτι παραπάνω από ένα απλό φεστιβάλ που σκοπεύει στο να διασκεδάσει το κοινό, το #MSG1 έρχεται για να αναδείξει νέα μουσικά ταλέντα, να δημιουργήσει συνεργασίες για διεθνή φεστιβάλ και να φέρει κοντά ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος. Τη μουσική.

Μέσα από παράλληλες δράσεις, όπως μουσικά workshops με αναγνωρισμένους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας, συναντήσεις b2b για τη δημιουργία συνεργασιών, συνέδρια και πολιτιστικές διαδρομές στην πόλη, το #MSG1 φέρνει τον διεθνή παλμό της μουσικής στην Ελλάδα.

OPEN CALL
MUSIC SHOWCASE GREECE
22|23|24|25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
#MSG1   #SKG


Τι είναι το  Music Showcase of Greece;
Μέσα από ένα τετραήμερο στις ιστορικότερες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, το 1o Music Showcase of Greece, φιλοξενεί νέους καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα για να συστήσουν το έργο τους στη διεθνή, μουσική βιομηχανία. Κάτι παραπάνω από ένα απλό φεστιβάλ που σκοπεύει στο να διασκεδάσει το κοινό, το #MSG έρχεται για να αναδείξει νέα μουσικά ταλέντα, να δημιουργήσει διεθνείς συνεργασίες, και να φέρει κοντά ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος. Τη μουσική. Οι συµµετέχοντες, Έλληνες µουσικοί καλούνται να παρουσιάσουν on stage τη δουλειά τους, έχοντας συγκεκριμένο χρόνο στη διάθεσή τους, µπροστά στο διεθνές ακροατήριο. Οι παρουσιάσεις συνδυάζονται με b2b συναντήσεις στις οποίες οι συµµετέχοντες συζητούν πιθανές συνεργασίες µε τους ενδιαφερόμενους διεθνείς καλεσμένους, ενώ το φεστιβάλ πλαισιώνεται από εκθέσεις, συναυλίες, συνέδρια και ένα παράλληλο πρόγραμμα ξενάγησης στη Θεσσαλονίκη. Χτίζοντας έτσι ένα μουσικό δίκτυο μεταξύ Ελλάδας  και εξωτερικού, εμπλουτίζουμε την πολιτιστική εξωστρέφεια της χώρας, με κοινό άξονα την αγάπη για τη μουσική.

Το  #MSG:
•    Διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
•    Διεξάγεται σε συνεργασία µε τον ∆ήµο Θεσσαλονίκης
•    Διεξάγεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισµού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το ∆ίκτυο Πολιτισµού ∆ήµου Αθηναίων Athens Culture Net, µε ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος, το Φεστιβάλ Κινηµατογράφου Θεσσαλονίκης και το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

Ποιοι συμμετέχουν;
Eπιμελητές φεστιβάλ παγκοσμίου φήμης, υπεύθυνοι διεθνών πολιτιστικών φορέων, μουσικοί παραγωγοί, εκπρόσωποι δισκογραφικών εταιρειών και δημοσιογράφοι. Περισσότεροι από 40 καλεσμένοι από όλο τον κόσμο αναμένεται να φιλοξενηθούν στη Θεσσαλονίκη για να συµµμετάσχουν αυτό το Νοέμβριο στο #MSG. Yπό το έμπειρο πρίσμα τους, ταλαντούχοι Έλληνες µμουσικοί από όλη τη χώρα διασκεδάζουν το πλήθος με ακούσματα  pop, rock, indie, jazz, world και electronica μουσικής, µε στόχο να παρουσιάσουν και να προωθήσουν τη δουλειά τους.

Η είσοδος σε όλες τις συναυλίες της διοργάνωσης θα είναι ελεύθερη ενώ το φεστιβάλ έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, στοχεύοντας στο να αναδείξει τη σύγχρονη, ελληνική μουσική σκηνή μέσα από ένα πολιτιστικό γεγονός με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και πολιτισμικά οφέλη.


Αυτόν τον Νοέμβριο, το #MSG1 συστήνει την Ελλάδα στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Εσύ, θα είσαι εκεί;

Link website: www.musicshowcase.gr

TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ