{ Μουσική }

Συναυλία της Ορχήστρας Δημοτικού Ωδείου Θέρμης Con Fuoco


Συναυλία της Ορχήστρας Δημοτικού Ωδείου Θέρμης Con Fuoco

Αφορμή το ρεπερτόριο της ορχήστρας (καινούριο αλλά και παλαιότερο), με κομμάτια που είτε γράφτηκαν ως πρωτότυπες μουσικές για το θέατρο και τον κινηματογράφο, είτε χρησιμοποιήθηκαν εκ των υστέρων για να λειτουργήσουν ως μουσική επένδυση σε εικόνα, ενώ την ίδια στιγμή έχουν και μια τελείως ανεξάρτητη πορεία ως αυτόνομες μουσικές δημιουργίες.
 Κάποια άλλα μουσικά κομμάτια επίσης, "έντυσαν" εικόνες, όταν οι παραγωγοί τους θέλησαν να τα προωθήσουν, δημιουργώντας για αυτά, ενδιαφέροντα video clips.
Άλλοτε ο ήχος μας καθοδηγεί να ερμηνεύσουμε την εικόνα, άλλοτε το αντίθετο και άλλοτε πάλι, απλά να βιώσουμε πιο έντονα μια καλλιτεχνική εμπειρία. Αυτή η δυναμική αλληλεπίδραση του ήχου και της εικόνας, είναι το θέμα μας.
Δεν πρόκειται βεβαίως για κάποια διάλεξη, αλλά για μια καλοκαιρινή συναυλία που χρησιμοποιεί όμορφες και δροσερές μελωδίες οι οποίες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο "ενεπλάκησαν" σε περιπέτειες συνεργασίας με την εικόνα ή και απλά στάθηκαν αφορμή για να δημιουργήσουμε με τη φαντασία μας δικές μας εικόνες.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΡΜΗΣ
Συναυλία Ορχήστρας Δημοτικού Ωδείου Θέρμης
Con Fuoco

Θέμα συναυλίας:  "Ήχος και Εικόνα"
Ενορχήστρωση – Διεύθυνση Ορχήστρας:
Πολυμενέρης Γιάννης

Στη συναυλια συμμετέχουν οι σπουδάστριες  φωνητικής του Δημοτικού Ωδείου:  Όλγα Δριβάκου και Κική Τσαλίκη".

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018
στο Δημοτικό Θέaτρο Θέρμης
Ώρα Έναρξης 20.30  
Είσοδος Ελεύθερη
 

 
Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal