{ Μουσική }

«Συνδέσεις» με την Αγγελική Τουμπανάκη

στην πλατεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης


«Συνδέσεις» με την Αγγελική Τουμπανάκη

Η πολυσχιδής και ταλαντούχα ερμηνεύτρια, performer και μουσικός μάς προσκαλεί σε μια περιπλάνηση στη σύγχρονη ελληνική σκηνή και στην παράδοση των Βαλκανίων και της Μεσογείου, με τραγούδια-ορόσημα της ελληνικής και διεθνούς δισκογραφίας. Μαζί με τους εκλεκτούς μουσικούς Βασίλη Κετεντζόγλου στην κιθάρα, Στάθη Άννινο στο πιάνο, Απόστολο Καλτσά στο μπάσο και Ηλία Δουμάνη στα τύμπανα δομούν ένα πολυδιάστατο ηχητικό περιβάλλον με φυσικούς και ηλεκτρονικούς ήχους, λούπες και πολυφωνίες. Μετά από δώδεκα χρόνια διαδρομής στην jazz, τη world jazz και την electronic jazz, η Αγγελική Τουμπανάκη μας καλεί στο ιδιαίτερο μουσικό της σύμπαν με σταθερή αφετηρία την αγάπη για τη συλλογική δημιουργία, την ελευθερία της έκφρασης, τον πειραματισμό και τον αυτοσχεδιασμό.
 
Η εμφάνιση της Αγγελικής Τουμπανάκη εντάσσεται στη σειρά εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με τον τίτλο «Καλοκαίρι στην πλατεία». Η πλατεία ανάμεσα στα δύο κτίρια του Μεγάρου γίνεται ένας δημόσιος χώρος πολιτισμού τον οποίο μπορούν να χαρούν όλοι. Με ελεύθερη είσοδο και με χαλαρή, καλοκαιρινή διάθεση, όρθιοι, βολτάροντας, καθισμένοι στα σκαλιά ή στα καρεκλάκια που θα φέρουν από το σπίτι τους, οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης θα απολαύσουν τέσσερις μοναδικές συναυλίες με κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές και μουσικούς.

Kαλοκαίρι στην πλατεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης
15.6.2018 - 6.7.2018, κάθε Παρασκευή στις 21:30

Και αυτό το καλοκαίρι το Μέγαρο Μουσικής ανοίγει την πλατεία του για τέσσερις μοναδικές συναυλίες με θέα στον Θερμαϊκό και ελεύθερη είσοδο!

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018
«Συνδέσεις»
με την Αγγελική Τουμπανάκη

Είσοδος ελεύθερη

Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal