{ Τελευταία νέα }

Συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη 21χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Στο εσωτερικό οχήματος που οδηγούσε εντοπίστηκαν (16) αλλοδαποί


Συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη 21χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.
 
Πρόκειται για 21χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διευκόλυνσης παράνομης διαμονής παράτυπων μεταναστών στη Χώρα και απείθειας.
 
Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας βραδινές ώρες χθες (17-06-2018) στην Εγνατία Οδό (πλησίον κόμβου Σοχού), επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Φορτηγό, ο 21χρονος οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε στις σχετικές υποδείξεις, ανέπτυξε ταχύτητα και συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς να προκύψει τραυματισμός.
 
Μετά τη σύγκρουση το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός του προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως έπειτα από πεζή καταδίωξη συνελήφθη, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση κατά την ακινητοποίησή του.
 
Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, εντοπίστηκαν δεκαέξι (16) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.
 
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου σε προγενέστερο χρόνο, έχοντας ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη και για την παράνομη μεταφορά τους, κατέβαλαν χρηματικό ποσό.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

Ποιες συναυλίες και live θα γίνουν τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη

:
Κατηγορίες: Τελευταία νέα


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal