{ Τελευταία νέα }

Πρόγραμμα θερινών κινηματογράφων Δήμου Νεάπολης - Συκεών


Πρόγραμμα θερινών κινηματογράφων Δήμου Νεάπολης - Συκεών

Πρόγραμμα θερινών κινηματογράφων Δήμου Νεάπολης - Συκεών, Σινέ 'Αλσος (Δενδροφυτεία) και Σινέ Παράδεισος (περιοχή Στρεμπενιώτη).
Έναρξη θερινών κινηματογράφων 25 Ιουνίου 2018.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 25/6 -2/9

Σινέ 'Αλσος, Δενδροφυτεία, Θάσου 74, Συκιές 566 26
Τηλέφωνο: 231 0200190

Σινέ Παράδεισος, περιοχή Στρεμπενιώτη, Νεάπολη
Τηλ.: 2310 631700


«Το Τελευταίο Σημείωμα»
Σινέ «Παράδεισος» 25, 26, 27 Ιουνίου
Σινέ «Άλσος» 28, 29, 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου

Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης
Παίζουν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αντρέ Χένικε, Μελία Κράιλινγκ, Τάσος Δήμας, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Κουκαλάνι, Λουκάς Κυριαζής, Λευτέρης Λαμπράκης, Μανώλης Ψαρουδάκης, Βασίλης Σύρρος
Διάρκεια: 106΄
Άνω των 13΄
Ο Ναπολέων Σουκατζίδης μετά από χρόνια εξοριών και φυλακών ως πολιτικός κρατούμενος, το 1943 βρίσκεται να εκτελεί χρέη διερμηνέα στον Γερμανό Διοικητή του στρατοπέδου του Χαϊδαρίου, Καρλ Φίσερ. Κάπου έξω από το στρατόπεδο η Χαρά Λιουδάκη εργάζεται ως νοσοκόμα υπομένοντας και περιμένοντας την προσδοκία της επανασύνδεσης μαζί του. Μια ενέδρα της Εθνικής Αντίστασης σε χαράδρα της περιοχής των Μολάων ενάντια στον Στρατιωτικό Διοικητή Λακωνίας, έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων Γερμανών στρατιωτών. Για αντίποινα οι γερμανοί σχεδιάζουν την εκτέλεση 200 ελλήνων την Πρωτομαγιά του 1944 στο σκοπευτήριο της Καισαριανής. Ιστορικό «σημείωμα» μνήμης, των κατοχικών χρόνων αλλά και ιστορία φιλίας, συντροφικότητας, ελπίδας, ονειροπόλησης και αναστοχασμού.

«Πολυξένη: Μια ιστορία από την Πόλη»
25,26, 27 Ιουνίου Σινέ Άλσος
28,29,30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου Σινέ Παράδεισος


Σκηνοθεσία: Δώρα Μασκλαβάνου
Παίζουν: Κάτια Γκουλιώνη, Οζγκούρ Εμρέ Γιλντιρίμ, Λυδία Φωτοπούλου, Ακύλλας Καραζήσης, Νίκος Χατζόπουλος, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Υβόννη Μαλτέζου
Διάρκεια: 100΄
Άνω των 15΄

Ένα ζευγάρι επιφανών Κωνσταντινοπολιτών, υιοθετούν μια ορφανή 12χρονη Ελληνοπούλα από το ορφανοτροφείο, χωρίζοντάς την όμως από τον αδελφό της. Της προσφέρουν περιουσία και ένα ισχυρό όνομα και επιζητούν την αφοσίωσή της στα γηρατειά τους. Η μικρή μεγαλώνει, μορφώνεται, ονειρεύεται και διεκδικεί τη ζωή. Μετά το θάνατο του πατέρα της αρνείται να παντρευτεί τον άνδρα που της προόριζαν για σύζυγο, δείχνοντας έναν ανεξάρτητο και ασυμβίβαστο χαρακτήρα, και ερωτεύεται τον Τούρκο, Κερέμ. Όταν πλέον μένει ορφανή έρχεται αντιμέτωπη με τους διεκδικητές της περιουσίας της, οι οποίοι σχεδιάζουν να τη βγάλουν από τη μέση βάζοντάς την σε ψυχιατρείο. Ένα μελόδραμα εποχής βασιζόμενο σε αληθινή ιστορία, γεμάτο συναίσθημα και δυνατούς χαρακτήρες, που μιλά για την αποδοχή, την αδιέξοδη αγάπη και την προδοσία.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες
TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ