{ Εκδηλώσεις }

Ιστορία και ρεμπέτικο στο Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης


Ιστορία και ρεμπέτικο στο Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO κ. Καίτης Τζιτζικώστα θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη αφιερωματική εκδήλωση για το Ρεμπέτικο σε μια πολύ ιδιαίτερη, ξεχωριστή και συμβολική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  «ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ»:
ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ


Με αφορμή την ένταξη του Ρεμπέτικου Τραγουδιού στον αντιπροσωπευτικό κατάλογο της UNESCO για την « Αϋλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας» ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας Δια Βίου Μάθησης οργανώνει την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 στις 7.00μμ στον μοναδικό- και ατμοσφαιρικό χώρο για όλη την πόλη - Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης στη Ν. Μοναστηρίου 7β στη Διαλογή της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού εκδήλωση για το Ρεμπέτικο η οποία περιλαμβάνει:

-Παρουσίαση του Βιβλίου «ΙΣΤΟΡΙΑ KAI ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ» του Χρήστου Καρδαρά , των εκδόσεων Παπαζήση με ομιλητή τον Φώτη Θεοδωρίδη -Μουσικό

---Έκθεση Βιβλίου για το Ρεμπέτικο Τραγούδι σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο BOOKS & TOYS

-Συναυλία Ρεμπέτικου Τραγουδιού «Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια» με την Ρεμπέτικη 40μελή Παιδική Κομπανία «ΕΝ-Α-ΡΕ» σε συνεργασία με την Μουσική Σχολή «Εν Αρμονία» .

Όλες οι δωρεάν συναυλίες - εκδηλώσεις δράσεις, εκθέσεις που θα γίνουν τις επόμενες 7 μέρες στη Θεσσαλονίκη

Δείτε ποιες άλλες εκδηλώσεις/events γίνονται στον χώρο Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


 
:
Κατηγορίες: Εκδηλώσεις


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal