{ Φεστιβάλ }

Reworks Agora :Grandbrothers και Συμφωνική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο Μουσικής

Reworks Agora :Grandbrothers και Συμφωνική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο Μουσικής
16/09

 Με εισιτήριο 

Το Reworks Agora ανοίγει τις πόρτες του τον Σεπτέμβρη και για πρώτη του φορά την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018.
Το Reworks Agora είναι ένα μονοήμερο διαθεματικό και πολυδύναμο forum το οποίο παρουσιάζει κεντρικούς ομιλητές, συζητήσεις, μουσικά performances και προβολές από κορυφαίους ειδικούς και πρωτοπόρους της δημιουργικής οικονομίας, του πολιτισμού, της τεχνολογίας και της σύγχρονης σκέψης.
Στις 16 Σεπτεμβρίου 2018, το Reworks Agora ανοίγει τις εκδηλώσεις του Reworks Festival. Καλεσμένοι στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν πρωτοβουλίες και πρότζεκτ πάνω στην μουσική, τον πολιτισμό, την τεχνολογία, την ψηφιακή κουλτούρα και την πολιτιστική επιχειρηματικότητα που διαμορφώνουν το μέλλον του πολιτιστικού οικοσυστήματος.
Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.
Παράλληλα, το Reworks Agora με τιμή παρουσιάζει ένα ειδικό πρότζεκτ σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη στις 16 Σεπτεμβρίου. Ένα από τα πιο ταλαντούχα σύνολα στο χώρο της σύγχρονης κλασσικής μουσικής, οι Grandbrothers θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά παγκοσμίως την πολυαγαπημένη τους μουσική τους με ένα Ορχηστρικό σύνολο 18 οργάνων ειδικά για το Reworks και θα την αποδώσουν σε συνεργασία με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ως μέρος των εκδηλώσεων την ημέρα του Reworks Agora, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Reworks Agora

16 Σεπτεμβρίου 2018
στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Reworks Festival

20.21.22.23 Σεπτεμβρίου 2018
INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL & REWORKS AGORA - FORUM OF PROJECTS & IDEAS
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Grandbrothers: Δυο ιδιοφυΐες της σύγχρονης κλασσικής μουσικής
Το μουσικό υπόβαθρο και οι φιλοσοφίες των Erol Sarp και Lukas Vogel συνδέθηκαν μαζί για να σχηματίσουν τους Grandbrothers. Οι δυο τους συνδυάζουν την κλασική σύνθεση με τους μοντέρνους, πειραματικούς τρόπους παραγωγής και ηχητικού σχεδιασμού. Το δίδυμο έχει διαφορετικούς ρόλους: ο Sarp, εκπαιδευμένος μουσικός της τζαζ, παίζει πιάνο, ενώ ο Vogel βρίσκεται δίπλα όπου διαμορφώνει και σμιλεύει επιδέξια τον ήχο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα που ο ίδιος σχεδίασε.
Οι μοναδικές εμφανίσεις των Grandbrothers αναπαράγουν τη διαδικασία με την οποία το ντουέτο δημιούργησε τα δυο άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα. Το αντισυμβατικό στήσιμο επί σκηνής δημιουργεί την αίσθηση ότι παρακολουθείς μια εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς σε πιάνο. Καμία εμφάνιση δεν είναι ίδια με την άλλη. Κλασικό, αλλά προσανατολισμένο προς το μέλλον, εκφραστικό και συναισθηματικό, το ακαταμάχητο μουσικό σύμπαν των Grandbrothers θα αποκαλυφθεί φέτος σε μια από τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις στην ιστορία του Reworks Festival και Reworks Agora.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας on line στο: REWORKS.GR/TICKETS και πανελλαδικά σε όλα τα καταστήματα Germanos, Cosmote. Reworks Agora

Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal