{ Τελευταία νέα }

83η ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη 2018, συμμετοχή ΗΠΑ ως Τιμώμενης Χώρας


83η ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη 2018, συμμετοχή ΗΠΑ ως Τιμώμενης Χώρας

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ΔΕΘ, έρχεται στην 83η διοργάνωσή της, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου του 2018, να γράψει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία της.  

Το «αμερικανικό όνειρο» θα ζήσει η Θεσσαλονίκη στη φετινή 83η ΔΕΘ, όπου τιμωμένη χώρα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, με δεδομένο τόσο το βεληνεκές των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο αμερικανικό περίπτερο –Microsoft, Google, Cisco, Coca Cola και Lockheed Martin- όσο και το πλήθος των εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν την συμμετοχή. Όπως τόνισε η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo σε σημερινή παρουσίαση της επικείμενης διοργάνωσης στο προξενικό σώμα, οι «μηχανές» του εθνικού εκθεσιακού φορέα δουλεύουν στο… φουλ για την άρτια προετοιμασία της Έκθεσης του Σεπτεμβρίου.
 
Οι Αμερικανικές επιχειρήσεις στην 83η ΔΕΘ
 
Την έλευση στην 83η ΔΕΘ Αμερικανικών επιχειρηματικών κολοσσών με ηγετική παρουσία στην παγκόσμια αγορά, όπως η Microsoft, η Coca-Cola, η Google και η Cisco, ανακοίνωσε  ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου κ. Σίμος Αναστασόπουλος. Ο ίδιος σημείωσε ότι και άλλοι ισχυροί βιομηχανικοί όμιλοι όπως η Lockheed Martin, καθώς και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις όπως η Intralot, έχουν ανταποκριθεί στην πρόσκληση για συμμετοχή στην 83η ΔΕΘ, στο πλαίσιο της Τιμώμενης Χώρας, ενώ αναμένονται και πολλές άλλες εκθεσιακές συμμετοχές από τους κλάδους της τεχνολογίας, των τροφίμων, της φαρμακοβιομηχανίας κτλ. Ο κ. Αναστασόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός της επανάκαμψης της συμμετοχής του Επιμελητηρίου στην ΔΕΘ μετά από χρόνια απουσίας και υπογράμμισε πως επιδιώκεται να προσελκυστούν στην έκθεση και διμερή Αμερικανικά Επιμελητήρια από γειτονικές Βαλκανικές χώρες.
 
Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, δήλωσε ότι οι αμερικανικές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην 83η ΔΕΘ θα προέρχονται από τους κλάδους της υψηλής τεχνολογίας, της υγείας, της εκπαίδευσης και της ενέργειας. Την αμερικανική συμμετοχή θα πλαισιώσουν σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων θα περιλαμβάνονται επιχειρηματικά fora, καθώς και πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.
 
Ο κ. Ποζρικίδης τέλος εκτίμησε ότι η 83η ΔΕΘ θα ξεπεράσει τους 1.400 εκθέτες, ενώ έθεσε τον πήχη της επισκεψιμότητας της διοργάνωσης στις 290.000 άτομα.
 

Ποιες ταινίες παίζουν αυτή την εβδομάδας στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Δείτε ποιες άλλες εκδηλώσεις/events γίνονται στον χώρο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

:
Κατηγορίες: Τελευταία νέα


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal