{ Τελευταία νέα }

33η KOSMIMA 2018


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

33η KOSMIMA 2018

Χώρος: Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: ,
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης


Η πιο «λαμπερή» έκθεση, η 33η KOSMIMA, πραγματοποιείται από τις 20-22 Οκτωβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η πιο «λαμπερή» έκθεση, η 33η KOSMIMA, πραγματοποιείται από τις 20-22 Οκτωβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η KOSMIMA, που πραγματοποιείται εδώ και 32 χρόνια, αποτελεί το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών από τον κλάδο του κοσμήματος και των ωρολογίων, με στόχευση στη χειμερινή αγορά.
 
Στην έκθεση συμμετέχουν κατασκευαστές, εργαστήρια, σχεδιαστές, εισαγωγείς, αντιπρόσωποι και χονδρέμποροι κοσμημάτων, ωρολογίων και πολύτιμων λίθων, καθώς και εταιρείες με ασημένια είδη, είδη συσκευασίας και μηχανήματα.
 
Στόχος της KOSMIMA είναι μεταξύ άλλων το άνοιγμα νέων αγορών και η προβολή του ελληνικού κοσμήματος στις αγορές του εξωτερικού.
 
Ενδεικτικό γεγονός της σημασίας της διοργάνωσης για τον κλάδο του κοσμήματος είναι ότι η KOSMIMA του 2017 κατέγραψε αύξηση στους εμπορικούς επισκέπτες κατά 36%, σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση.
 
Οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες προήλθαν από την Αυστρία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Αίγυπτο, την Κύπρο, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Σρι Λάνκα, την Τουρκία, την Αλβανία, τη Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ και τη Σερβία.
 
Στο πλαίσιο της KOSMIMA του 2018 πραγματοποιείται και ο 29ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος με θέμα την κινητική τέχνη στο κόσμημα.
 
Ο διαγωνισμός υλοποιείται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), σε συνεργασία με την ΔΕΘ-Helexpo και έχει ως σκοπό την ανάπτυξη και την ανάδειξη του ελληνικού κοσμήματος.
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ