{ Τελευταία νέα }

Καρχαρίας δάγκωσε μοντέλο του Instagram κατά τη διάρκεια φωτογράφισης στις Μπαχάμες


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Καρχαρίας δάγκωσε μοντέλο του Instagram κατά τη διάρκεια φωτογράφισης στις Μπαχάμες

Στενή επαφή με έναν καρχαρία κατά τη διάρκεια φωτογράφισης στις Μπαχάμες είχε η Καταρίνα Ζατρούτσκι, 19χρονη φοιτήτρια και μοντέλο του Instagram.
 
Σύμφωνα με  δημοσίευμα του BuzzFeed, έναν μήνα πριν, η Ζατρούτσκι πήγε στις Μπαχάμες με τον φίλο της και την οικογένειά του, και τράβηξαν φωτογραφίες.
 
Μία ημέρα, γυρνώντας από το φαγητό, είδαν σε ένα σημείο να κολυμπούν καρχαρίες τροφοί, και αρκετοί άνθρωποι κοντά τους, οπότε και θέλησε να τραβήξει φωτογραφία, καθώς το συγκεκριμένο είδος καρχαριών θεωρείται ιδιαίτερα ήμερο, και πολλοί έχουν ανεβάσει φωτογραφίες μαζί τους στο Instagram. Το κολύμπι με το συγκεκριμένο είδος καρχαριών θεωρείται συνηθισμένη δραστηριότητα στις Μπαχάμες.
 
Η ...ατρόμητη ...Ζατρούτσκι  μπήκε στο νερό αλλά...ένας καρχαρίας εξέφρασε την αντίθεσή του, δαγκώνοντάς την στο χέρι.
 
Παρόλα αυτά, διατήρησε την ψυχραιμία της, βγάζοντας το χέρι από το νερό για να μη στάξει αίμα και αναστατώσει τους υπόλοιπους  καρχαρίες.
 
Το τραύμα ευτυχώς δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, και η ίδια ανέφερε στην ανάρτησή της στο instagram ότι ήταν πολύ πολύ τυχερή, καθώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάρει  χειρότερη τροπή.
 
 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___