{ Εκπαίδευση }

Certificate in advanced Social Media Management

Το Certificate in Advanced Social Media της KnowCrunch έρχεται στην Θεσσαλονίκη

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Certificate in advanced Social Media Management

Certificate in advanced Social Media Management
Έναρξη στις 15 Οκτωβρίου 2018
 
Το Certificate in Advanced Social Media της KnowCrunch έρχεται στην Θεσσαλονίκη
 
Η KnowCrunch παρουσιάζει το πληρέστερο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Advanced Social Media. Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου certificate στην Αθήνα, διάρκειας 54 ωρών, η ομάδα της KnowCrunch ξεκινάει τις εκπαιδεύσεις στην Θεσσαλονίκη. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 15 Οκτωβρίου στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Μεγάρου Μουσικής με εισηγητές 7 έμπειρους επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς, σε συνεργασία με το  Deree - The American College of Greece,
 
Το Certificate in Advanced Social Media Management αποτελεί την πληρέστερη επαγγελματική εκπαίδευση στον τομέα των social media ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές και τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Έχει σκοπό να εκπαιδεύσει freelancers, στελέχη και επαγγελματίες με σκοπό να διαχειρίζονται σωστά τα social media του brand τους αλλά και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους ώστε να μπορούν να σταθούν στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας που αναζητά εναγωνίως τα καλύτερα καταρτισμένα στελέχη. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων ενός σύγχρονου επαγγελματία ή στελέχους επιχείρησης, παρέχοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την χρήση των social media σε advanced επίπεδο.
Το σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος, με έμφαση στην καινοτομία και τις σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, επιμελήθηκε ο Αποστόλης Αϊβαλής, σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής, Managing Partner της aival και πρωτοπόρος σε θέματα Digital & Social Media Marketing. 
 
Οι θεματικές ενότητες του προγράμματος είναι:
 
- Social Media accounts
- Social Media posts
- Social Media Advertising
- Social Media mash up tools
- Social Media management
- Social Media services
 
H τιμή παρακολούθησης για τις έγκαιρες εγγραφές είναι 600 ευρώ. Για τους άνεργους, φοιτητές, το alumni της KnowCrunch και ομάδες άνω των 2 ατόμων: 700 ευρώ Η κανονική τιμή του course είναι: 800 ευρώ. 
 
 
Για να κλείσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας πριν εξαντληθούν οι θέσεις.
 
Σχετικά με τους οργανισμούς 
 
Η KNOWCRUNCH είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου courses, certificates & diplomas. Εξειδικεύεται στο business & entrepreneurship, marketing & digital marketing, και τα soft skills. 
 
Το Deree - The American College of Greece είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο ιδιωτικό αμερικανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ευρώπη, αναγνωρισμένο από τη New England Association of Schools and Colleges (NEASC), με περισσότερους από 2.800 σπουδαστές από 54 χώρες και περισσότερους από 50.000 απόφοιτους που ζουν και εργάζονται σε όλο τον κόσμο. 
 
Extra info!
 
Course duration:
54 hours – 15 Οκτωβρίου-  20 Νοεμβρίου
lectures: 28 hours
hands on: 24 hours
Dates- Hours:       
Δευτέρα, Τρίτη & 2 Τετάρτες
18:00-22:00 (4 hours)
Course's Venue: 
Μέγαρο Μουσικής 
25ης Μαρτίου & Παραλία 
ΤΚ 54646
 Ground floor, Room CR-1
 
Final certification:
KnowCrunch & Deree
 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___