{ Εκπαίδευση }

Η τεχνολογία εξελίσσεται, εσύ; Το Certificate in Advanced Social Media Management που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

Η τεχνολογία προχωράει και εσύ θα μείνεις στάσιμος;


Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Η τεχνολογία εξελίσσεται, εσύ; Το Certificate in Advanced Social Media Management που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

Η τεχνολογία προχωράει και εσύ θα μείνεις στάσιμος; Αυτό είναι το απόλυτο Professional Certificate in Advanced Social Media Management που πρέπει να παρακολουθήσεις για να μπορέσεις να εξελίξεις τις γνώσεις σου στο Social Media Management.
 
Καθώς εισάγονται νέες τεχνολογίες στον χώρο εργασίας, οι ικανότητες μας χρειάζονται να αξιοποιηθούν στο έπακρο ώστε να ακολουθήσουν αυτές τις μεταβολές. Το παιχνίδι του catch-up έχει αποδειχθεί ότι έχει επιπτώσεις στο κυνήγι εργασίας, καθώς οι σημερινοί εργαζόμενοι και οι πρόσφατοι απόφοιτοι αγωνίζονται να βρουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.
 
Και όταν μιλάμε για απόκτηση των απαραίτητων digital skills, ποιος είναι καλύτερος για να σε διδάξει από εκείνους που βρίσκονται ήδη μέσα στον χώρο και τον διαμορφώνουν; Η KnowCrunch και το νέο Professional Certificate in Advanced Social Media Management είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις ένα βήμα παραπέρα στις γνώσεις σου και να σε βοηθήσει να αποκτήσεις την απόλυτη πιστοποίηση για να προωθήσεις την καριέρα σου.
 
 
Το νέο επαγγελματικό certificate in Advanced Social Media Management της Knowcrunch είναι εδώ! Ένα μοναδικό course 54 ωρών που εστιάζει στο σωστό community building στα social media!
 
• Όλες οι τεχνικές social media community building!
• Όλες οι στρατηγικές social media management! 
• Όλα τα social media tools που χρειάζεσαι (paid & free)!
• Πρακτική εξάσκηση σε κάθε βήμα & tool!
• Δημιουργία social media content (copy, visual, video)
• Αναπαραστάσεις social media αντιδράσεων & κρίσεων!
 
 
Σε ποιον απευθύνεται το Advanced Certificate in Social Media Management;
 
Το Advanced Certificate in Social Media Management δεν έχει σχεδιαστεί για starters ή ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία ή εκπαίδευση πάνω στα social media. Το συγκεκριμένο certificate της KnowCrunch απευθύνεται σε άτομα που ήδη εργάζονται ή έχουν εμπειρία στο συγκεκριμένο χώρο και επιθυμούν να αναβαθμίσουν την καριέρα τους στη διαχείριση των κοινωνικών μέσων.
 
Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω certificate  απευθύνεται σε στελέχη, ελεύθερους επαγγελματίες ή επιχειρηματίες που:
 
- Εργάζονται ήδη πάνω στο social media marketing & communication ή
- Παρακολουθούν οποιοδήποτε πλήρες digital & social media diploma ή
- Κατανοούν τα  social media & social networks ή
- Κατανοούν το social media marketing & management 
 
Γιατί να παρακολουθήσω το Advanced Certificate in Social Media Management;
 
Μέχρι το τέλος του προγράμματος θα μάθεις από εν ενεργεία επαγγελματίες του χώρου πώς να δημιουργήσεις μια αξιόλογη παρουσία στα social media, η οποία μεγαλώνει το κοινό και δημιουργεί μεγαλύτερο engagement. Θα αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη κατανόηση όλων των social media με community building techniques, λεπτομερείς τακτικές διαχείρισης των απαραίτητων εργαλείων που χρειάζεσαι (paid & free), παραγωγή περιεχομένου (copy, visual, video). Θα συμμετέχεις επίσης σε: Πρακτικές ασκήσεις σε κάθε βήμα, θα μάθεις την πρακτική χρήση των εργαλείων, ενώ θα έρθεις σε επαφή με αναπαραστάσεις social media αντιδράσεων & κρίσεων!  
 
Μάθε από τους καλύτερους, μεταμόρφωσε την σταδιοδρομία σου στα social media και ξεχώρισε στον τομέα σου. 
 
Γίνε ο επόμενος social media master παρακολουθώντας το νέο επαγγελματικό certificate in Advanced Social Media Management της KnowCrunch το μοναδικό course 54 ωρών που εστιάζει στο σωστό community building στα social media! 
 
 
Extra info!
 
Course duration:
54 hours – 15 Οκτωβρίου-  20 Νοεμβρίου
lectures: 28 hours
hands on: 24 hours
Dates- Hours:       
Δευτέρα, Τρίτη & 2 Τετάρτες
18:00-22:00 (4 hours)
Course's Venue: 
Μέγαρο Μουσικής 
25ης Μαρτίου & Παραλία 
ΤΚ 54646
Ground floor, Room CR-1
 
Final certification:
KnowCrunch & DereeTOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___