{ Τελευταία νέα }

LEGO® Back to School στο Mediterranean Cosmos: Ελάτε να χτίσουμε τη Θεσσαλονίκη του Μέλλοντος με πολύχρωμα τουβλάκια LEGO®

Τι μπορούν να κάνουν τα παιδιά με τα LEGO® στο Mediterranean Cosmos


Κατηγορίες: Τελευταία νέα | Παιδί

LEGO® Back to School στο Mediterranean Cosmos: Ελάτε να χτίσουμε τη Θεσσαλονίκη του Μέλλοντος με πολύχρωμα τουβλάκια LEGO®
Δωρεάν

Χώρος: Mediterranean Cosmos
Θεσσαλονίκης - Μουδανιών 11χλμ. Οδού, 57001, Θεσσαλονίκη
Δείτε τη διεύθυνση στον χάρτη


60 Χρόνια LEGO® τουβλάκι και στο Mediterranean Cosmos η επιστροφή στα θρανία γιορτάζεται με εκατομμύρια πολύχρωμα τουβλάκια LEGO®. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία για ατελείωτο παιχνίδι με φαντασία! Από τις 6 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, οι μικροί μας φίλοι που θα επισκεφθούν το Mediterranean Cosmos όχι μόνο θα το απολαύσουν με τη ψυχή τους αλλά μπορούν να ...μεγαλουργήσουν. 
 

Τι μπορούν να κάνουν τα παιδιά με τα LEGO® στο Mediterranean Cosmos

Τα παιδιά θα έρθουν Mediterranean Cosmos για να παίξουν! Με τα τουβλάκια της LEGO® θα χτίσουν τη Θεσσαλονίκη του Μέλλοντος.  Θα δοκιμάσουν τις ιπτάμενες σβούρες LEGO® NINJAGOTM Dragonjitsu. Θα προγραμματίσουν τα ρομπότ LEGO® BOOST και φεύγοντας θα πάρουν δώρο το δικό τους LEGO® συλλεκτικό τουβλάκι με χαραγμένο το όνομά τους! Παράλληλα, οι θεματικοί χώροι LEGO® DUPLO®, LEGO® Racers, LEGO® Friends αλλά και μία τεράστια πισίνα με τουβλάκια θα τους χαρίσουν μοναδικές στιγμές δημιουργικής διασκέδασης.
 
Ακόμη, μικροί και μεγάλοι θα θαυμάσουν εντυπωσιακές δημιουργίες, φτιαγμένες αποκλειστικά από τουβλάκια LEGO®, σε μια ξεχωριστή έκθεση από την ομάδα GRICKS (LEGO® AFOLs), αλλά και μοναδικά LEGO® αγάλματα με τους αγαπημένους μας ήρωες.

Τα LEGO®

Είναι μια δημοφιλής σειρά παιχνιδιών κατασκευής που παράγει ο Όμιλος LEGO, που έχει έδρα το Μπίλουντ της Δανίας. Η ονομασία προέρχεται από τις δανέζικες λέξεις leg godt που σημαίνουν παίζω καλά. Η ναυαρχίδα των προϊόντων της εταιρείας «Lego», αποτελείται από πολύχρωμα συναρμολογήσιμα πλαστικά τούβλα και μια σειρά από συνοδευτικά εργαλεία, μικρές φιγούρες και διάφορα άλλα εξαρτήματα. Τα τούβλα Lego μπορούν να συναρμολογηθούν και να συνδεθούν με πολλούς τρόπους, για την κατασκευή αντικειμένων, όπως οχήματα, κτήρια, ακόμα και λειτουργία ρομπότ.

Info

LEGO® Back to School στο Mediterranean Cosmos
Για ατελείωτο παιχνίδι με φαντασία, μόνο στο Mediterranean Cosmos!
6 -  22 Σεπτεμβρίου
Δευτέρα – Παρασκευή 17:00 – 20:00
Σάββατο  12:00 – 19:00
Η είσοδος σε όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη

 

 

 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___