{ Εκπαίδευση }

Σεμινάριο ντοκιμαντέρ από τον Μάνο Παπαδάκη στο ΚΗΠΟΣ Σεμινάρια

με τίτλο: Τέχνη & Τεχνική Ντοκιμαντέρ - από την ιδέα στην οθόνη

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Σεμινάριο ντοκιμαντέρ από τον Μάνο Παπαδάκη στο ΚΗΠΟΣ Σεμινάρια

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Μάνος Παπαδάκης (¨Τρύπα στο νερό¨, ¨Απαλλοτρίωση¨, ¨Παγόβουνο¨, κλπ) κάνει σεμινάριο με τίτλο ¨ΤΕΧΝΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - από την ιδέα στην οθόνη¨ για όσους ενδιαφέρονται για αυτό το κινηματογραφικό είδος.
 
Ο χρόνος
 
Το σεμινάριο ¨ΤΕΧΝΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ¨ θα ξεκινήσει την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, ώρα 18:00 και θα συνεχιστεί και για τις επόμενες 5 Δευτέρες μέχρι και την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου.
 
Η διάρκεια κάθε συνάντησης θα είναι 2 ώρες και θα μεσολαβεί διάλειμμα 10 λεπτών όπου θα προσφέρεται γαλλικός καφές.
 
Ο χώρος
 
Το σεμινάριο ¨ΤΕΧΝΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ¨ θα υλοποιηθεί στον χώρο σεμιναρίων ¨ΚΗΠΟΣ¨ στο ισόγειο της Ορφανίδου 8, 54626, Θεσσαλονίκη. Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου έγινε με κριτήριο την άνετη προσβασιμότητα ΑΜΕΑ που έχουν κινητικά προβλήματα και θέλουν να συμμετέχουν (έκπτωση 50%).
Κήπος (σεμινάρια, workshops, εκδηλώσεις)
Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2313078962 (18:00 – 22:00)/
www.kipos-seminaria.gr,
https://www.facebook.com/kipos.seminaria/twitter.com/kiposseminaria
 
Ο στόχος
 
Στόχος του σεμιναρίου ¨ΤΕΧΝΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ¨ του Μάνου Παπαδάκη είναι οι συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στα τεχνικά, αισθητικά και αφηγηματικά χαρακτηριστικά του ώστε να είναι σε θέση να υλοποιήσουν μόνοι τους κάποιο ντοκιμαντέρ. Για τον λόγο αυτόν θα δοθεί έμφαση σε νέες κοινές τεχνολογίες όπως είναι οι μικρές φωτογραφικές μηχανές, τα κινητά τηλέφωνα, αλλά και δωρεάν προγράμματα μοντάζ που υπάρχουν στο διαδίκτυο.   
 
Η φόρμα συμμετοχής εδώ:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___