{ Παιδί }

Δωρεάν Αγγλικά για 100 παιδιά Α,Β,Γ Δημοτικού στη περιοχή Χαριλάου- Πυλαία

Δωρεάν δύο τάξεις: Pre Junior & A Junior

 

Κατηγορίες: Παιδί

Δωρεάν Αγγλικά για 100 παιδιά Α,Β,Γ Δημοτικού στη περιοχή Χαριλάου- Πυλαία
Δωρεάν

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ευρωμάθηση Χαριλάου γιορτάζοντας 25 χρόνια προσφέρει σε εκατό (100) παιδιά από την περιοχή Χαριλάου-Πυλαίας, εντελώς δωρεάν, δύο τάξεις των Αγγλικών: Pre Junior &  A Junior
Τα μαθήματα γίνονται στο υπερσύγχρονο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ευρωμάθηση (απέναντι από το γήπεδο του Άρη). Μέσα στις τάξεις για καλύτερη αφομοίωση των παιδιών και την πρώτη τους επαφή με την Αγγλική γλώσσα οι έμπειροι καθηγητές μας χρησιμοποιούν  τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνολογίες και μεθόδους. Έτσι το μάθημα γίνεται παιγνίδι. 
Στην πιο ευαίσθητη ηλικία τα παιδιά αρχίσουν να μαθαίνουν σωστά τα Αγγλικά και να αγαπάνε τις ξένες γλώσσες.  
Συγκεκριμένα κατά την εκπαιδευτική διαδικασία χρησιμοποιούμε:
Διαδραστικό πίνακα (Interactive Whiteboard) μέσα στις τάξεις
Προσωπικό Tablet - δίνουμε από ένα σε κάθε παιδί μέσα στην τάξη
Ψηφιακή πλατφόρμα επικοινωνίας
Σύγχρονο οπτικοακουστικά μέσα
Εκπαιδευτικά προγράμματα εξειδικευμένα για παιδιά που ξεκινάνε ξένες γλώσσες
 
Εξασφαλίστε άμεσα μία από τις 100 δωρεάν θέσεις 
Για να εξασφαλίσετε μία από τις δωρεάν θέσεις για το παιδί σας, ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά, να συναντήσετε τους καθηγητές μας και να δείτε τους χώρους μας ή καλέστε άμεσα στο 2310300970 για να κατοχυρώσετε πρώτα τη θέση!
 
Επιπλέον προνόμια – διάβασμα τα μαθήματα του σχολείου
Όλα τα παιδιά που μαθαίνουν ξένες γλώσσες στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Ευρωμάθηση  ακόμη και τα δωρεάν τμήματα, εάν θέλουν βοήθεια για το σχολείο έχουν 50% έκπτωση στο Εκπαιδευτικό κέντρο HomeWork (την εξειδικευμένη υπηρεσία μελέτης των μαθημάτων του σχολείου). Έτσι τα παιδιά μελετάνε μετά το σχολείο στο κέντρο μας με τη βοήθεια προσωπικού δάσκαλου. Επιστρέφοντας σπίτι είναι διαβασμένα για την επόμενη μέρα στο σχολείο.
► Όλα τα παιδιά έχουν έκπτωση 30% στα τμήματα της Ρομποτικής για παιδιά
► Τα παιδιά που ξεκινάμε μαζί μας στα δωρεάν τμήματα, εξασφαλίζουν για όλες τις επόμενες τάξεις έκπτωση 30% για τα ίδια αλλά και τα αδέλφια τους και για  οποιαδήποτε άλλη γλώσσα: Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Βουλγάρικα, Ρώσικα, Τούρκικα.
► Δωρεάν και η 1η τάξη μιας δεύτερης γλώσσας
 
25 χρόνια - πάνω από 8.000 επιτυχόντες 
Με 25 χρόνια προϋπηρεσίας και πάνω από 8.000 επιτυχόντες ανταποδίδουμε την αγάπη του κόσμου: διαθέτουμε εντελώς δωρεάν 100 θέσεις για μαθητές Α, Β, Γ Δημοτικού για να ξεκινήσουν να μαθαίνουν μεθοδικά τα αγγλικά και να αγαπήσουν τις ξένες γλώσσες.
Ακολουθώντας τις πλέον συγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και  με έμπειρους καθηγητές και δασκάλους με μεταπτυχιακά στην ειδική αγωγή το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ευρωμάθηση 25 χρόνια μαθαίνει σωστά ξένες γλώσσες σε όλα τα παιδιά. 
Έχουμε και τον τρόπο και τη μέθοδο!
Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας!
 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___