{ Θέατρo }

Salonica Comedy Festival στο Θέατρο Αθήναιον

2 σκηνές / 15 παραστάσεις / 15 κωμικοί!


Salonica Comedy Festival στο Θέατρο Αθήναιον
19/10
20/10
21/10

 Με εισιτήριο 

Το stand up comedy, το κωμικό φαινόμενο που έχει απλωθεί από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα και ο κωμικός αυτοσχεδιασμός ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη με το μεγαλύτερο φεστιβάλ κωμωδίας.
Το Salonica Comedy Festival είναι μια τριήμερη κωμική γιορτή, ένα φεστιβάλ γέλιου, με 15 συνολικά παραστάσεις σε 2 σκηνές.
Από τις 19 έως και τις 21 Οκτωβρίου η αφρόκρεμα της ελληνικής κωμικής σκηνής θα βρίσκονται στο Θέατρο Αθήναιον, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αλφαβητικά συμμετέχουν οι: Γιώργος Αγγελόπουλος, Διονύσης Ατζαράκης, Θωμάς Ζάμπρας, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Καλαϊτζίδης, Χρύσα Κατσαρίνη, Παναγιώτης Κούδας, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Δημήτρης Μακαλιάς, Κώστας Μαλιάτσης Salas, Ζήσης Ρούμπος, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Πέτρος (Chi) Τσιτσεκλής, Λάμπρος Φισφής και Γιώργος Χατζηπαύλου.

Μην κρατιέστε λοιπόν… Γελάστε άφοβα. Το μεγάλο φεστιβάλ κωμωδίας έρχεται.

 

Τέρμα τα αστεία… Από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου έρχεται στο θέατρο Αθήναιον το Salonica Comedy Festival, το μεγάλο φεστιβάλ stand-up comedy και αυτοσχεδιασμού.

Από 19 έως 21/10 στις 2 σκηνές του θεάτρου Αθήναιον θα παρελάσουν 15 κορυφαίοι Έλληνες κωμικοί σε 15 διαφορετικές παραστάσεις για μια τριήμερη γιορτή stand-up δημιουργίας και αυτοσχεδιασμού.

To σφύριγμα έναρξης την Παρασκευή 19/10 δίνεται με την ανορθόδοξη κωμική αυτοσχεδιαστική παράσταση «Κωμικό ΜΠΟΥΜ» στην οποία οι ηθοποιοί ανεβαίνουν στη σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο και πρόβες. Στο αυτοσχεδιαστικό παραλήρημα συμμετέχουν οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος και το κοινό. Η Χρύσα Κατσαρίνη και ο Θωμάς Ζάμπρας συναντιούνται λίγο αργότερα επί σκηνής σε έναν κωμικό «αγώνα» με πολύ γέλιο. Ακολουθεί το πρώτο Comedy Club του φεστιβάλ με τους Διονύση Ατζαράκη, Γιώργο Χατζηπαύλου, Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Χρήστο Καλαϊτζίδη. Συνεχίζουμε με την επιτυχημένη εκπομπή του netwix.gr «Big Talk», που παρουσιάζεται μπροστά σε ζωντανό κοινό, με τους Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, Γιώργο Αγγελόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη να γίνονται… κωμικά πειραματόζωα για χάρη του Salonica Comedy Festival.  H πρώτη ημέρα κλείνει με το καινούριο υλικό του Παναγιώτη Κούδα που θα παρουσιάσει τα νέα του κείμενα στο φεστιβάλ.

Το Σάββατο 20/10 το πρόγραμμα ξεκινάει από το απόγευμα, όπου Γιώργος Χατζηπαύλου παρουσιάζει το ξεχωριστό «Comedy Club για παιδιά», μια παράσταση για να διασκεδάσουν τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους. Μόλις λίγο βραδιάσει το Κωμικό ΜΠΟΥΜ έρχεται για μία δεύτερη παράσταση (για όσους δεν πρόλαβαν να το δουν την Παρασκευή) και λίγο μετά ο Διονύσης Ατζαράκης ανεβαίνει στη σκηνή να μας δείξει πόσο «Παλικάρι» είναι. Το δεύτερο Comedy Club του φεστιβάλ έπεται, και απαρτίζεται από τους  Λάμπρο Φισφή, Θωμά Ζάμπρα, Κώστα Μαλιάτση Sala και Παναγιώτη Κούδα. Οι Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και Μιχάλης Μαθιουδάκης υπόσχονται αμέσως μετά να ρίξουν το κοινό τους… «Στα Πλάγια» από τα γέλια με το ανίερο ξεκαρδιστικό τους σόου που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Η μέρα κλείνει με την exclusive μεταμεσονύχτια αυτοσχεδιαστική παράσταση «True Story», όπου 10 κωμικοί θα μας διηγηθούν ζωντανά τις ιστορίες τους.

H Κυριακή 21/10 κάθε άλλο πάρα...κοντή κωμική γιορτή θα είναι, αφού ξεκινάει με μία «Daddy?s Special» παράσταση από τον Γιώργο Χατζηπαύλου και ένα Work in Progress από τον Λάμπρο Φισφή.  Δεν θα μπορούσε να λείπει και το τελευταίο Comedy Club του φεστιβάλ με τους Άγγελο Σπηλιόπουλο, Μιχάλη Μαθιουδάκη, Χρύσα Κατσαρίνη και Πέτρο (Chi) Τσιτσεκλή. Επίλογος του φεστιβάλ η νέα σόλο παράσταση του Κώστα Μαλιάτση σε πρεμιέρα στο Salonica Comedy Festival λίγο πριν μπει στα πρώτα «άντα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Salonica Comedy Festival

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου

20:00
Κωμικό ΜΠΟΥΜ
Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος
Αίθουσα 1

20:15
Εδώ, στον αγώνα
Θωμάς Ζάμπρας, Χρύσα Κατσαρίνη
Αίθουσα 2

21:45
Friday Comedy Club
Διονύσης Ατζαράκης, Γιώργος Χατζηπαύλου, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Καλαϊτζίδης
Αίθουσα 2

22:00
Big Talk
Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης
Αίθουσα 1

23:45
Work in Progress
Παναγιώτης Κούδας
Αίθουσα 2

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου
18:00
Comedy Club για παιδιά
Γιώργος Χατζηπαύλου
Αίθουσα 2

20:00
Κωμικό ΜΠΟΥΜ
Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος
Αίθουσα 1

20:15
Παλικάρι
Διονύσης Ατζαράκης
Αίθουσα 2


21:45
Saturday Comedy Club
Λάμπρος Φισφής, Θωμάς Ζάμπρας, Κώστας Μαλιάτσης Salas, Παναγιώτης Κούδας
Αίθουσα 2

22:00
Στα Πλάγια
Βύρων Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης
Αίθουσα 1

23:45
True Story
Λάμπρος Φισφής, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Χρύσα Κατσαρίνη, Θωμάς Ζάμπρας, Γιώργος Χατζηπαύλου, Κώστας Μαλιάτσης Salas, Διονύσης Ατζαράκης, Παναγιώτης Κούδας
Αίθουσα 1

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου
20:00
Daddy?s Special
Γιώργος Χατζηπαύλου
Αίθουσα 1

20:15
Work in Progress
Λάμπρος Φισφής
Αίθουσα 2

21:45
Sunday Comedy Club
Άγγελος Σπηλιόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Χρύσα Κατσαρίνη, Πέτρος (Chi) Τσιτσεκλής
Αίθουσα 2

22:00
Ένα για τα «άντα» - Work in Progress
Κώστας Μαλιάτσης Salas
Αίθουσα 1

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Προπώληση για τις παραστάσεις του Salonica Comedy Festival θα βρείτε στο viva.gr
Ειδική προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 με COSMOTE DEALS for YOU για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων ανά παράσταση

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Περισσότερες πληροφορίες για όλους τους καλλιτέχνες που θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ στο επίσημο σάιτ του φεστιβάλ.

Εισιτήρια: Προπώληση από 6 ευρώ, ταμείο από 8 ευρώ.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Δημήτρης Μακαλιάς, Λάμπρος Φισφής.

Ποιες ταινίες παίζουν αυτή την εβδομάδας στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Δείτε ποιες άλλες εκδηλώσεις/events γίνονται στον χώρο Θέατρο Αθήναιον

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


 
:
Κατηγορίες: Θέατρο


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal