{ Φεστιβάλ }

1ο Φεστιβάλ Συνεργατισμού CoOpenAir Festival

στο κατειλημμένο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ


1ο Φεστιβάλ Συνεργατισμού CoOpenAir Festival

 Με εισιτήριο 

12, 13 και 14 Οκτωβρίου στο κατειλημμένο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ ανταμώνουν άνθρωποι με κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς απ' όλη τη χώρα, στο 1ο Φεστιβάλ Συνεργατισμού. Για μια κοινωνία αλληλεγγύης, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση.

1ο Φεστιβάλ Συνεργατισμού CoOpenAir Festival: 12,13 και 14/10 στο κατειλημμένο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ
Με σύνθημα «Από τον Έβρο ως τη Κρήτη για εργασία χωρίς αφεντικά, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση»

Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα:
Μια εβδομάδα έμεινε ακόμα για το 1ο Φεστιβάλ Συνεργατισμού CoOpenAir Festival, και αποδεικνύεται ότι ο καλύτερος τρόπος για να πεις κάτι είναι να το κάνεις. Με προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων το φεστιβάλ είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του και να υποδεχθεί όλους όσους φαντάζονται μια διαφορετική κοινωνία αυτοοργανωμένη, στο ανακτημένο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ στη Θεσσαλονίκη στις 12, 13 και 14 Οκτωβρίου. Μέσα από πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες, εκθέσεις, συζητήσεις και workshops, αναδεικνύουμε τα ζωντανά παραδείγματα συνεργατικών εγχειρημάτων που εργάζονται και λειτουργούν ριζοσπαστικά.

Διαχωρίζουμε τη θέση μας από την κοινωνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία από τα πάνω, με προσανατολισμό τις ευρωπαϊκές και κρατικές χρηματοδοτήσεις και προβιά αλληλεγγύης και συνεργατικής οικονομίας. Στους δρόμους που επιλέξαμε καλούμαστε να συν-πορευτούμε, να γνωριστούμε και μέσα από την μέχρι τώρα πορεία μας να χαράξουμε παρέα τα μονοπάτια που θέλουμε να διαβούμε την επόμενη μέρα.

Ποιες ταινίες παίζουν αυτή την εβδομάδας στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Δείτε ποιες άλλες εκδηλώσεις/events γίνονται στον χώρο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


 
:
Κατηγορίες: Φεστιβάλ


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal