{ Εκπαίδευση }

Ομάδα Δραματοθεραπείας Ενηλίκων

Το Κέντρο Αυτογνωσίας, Δραματοθεραπείας και Επαγγελματικής ανάπτυξης ΡΟΕΣ ξεκινάει νέα ομάδα Δραματοθεραπείας


Ομάδα Δραματοθεραπείας Ενηλίκων
17/10
18/10
19/10
20/10

Το Κέντρο Αυτογνωσίας, Δραματοθεραπείας και Επαγγελματικής ανάπτυξης ΡΟΕΣ  ξεκινάει  νέα ομάδα Δραματοθεραπείας η οποία απευθύνεται σε ενήλικες  που επιθυμουν να αλληλεπιδράσουν με άλλα άτομα μέσα από δημιουργικές διαδικασίες επιτυγχάνοντας έτσι την προσωπική ανάπτυξη και την αλλαγή.

Τα μέλη μιας ομάδας Δραματοθεραπείας έχουν τη  δυνατότητα να αλληλεπιδρούν μέσα από δημιουργικές διαδικασίες, επιτυγχάνοντας  έτσι την επεξεργασία και τη θεραπεία ζητημάτων που είναι έτοιμα να μοιραστούν. Οι δράσεις που χρησιμοποιούνται σε κάθε συνεδρία αναδύονται μέσα από τις ανάγκες των συμετεχόντων και αποτελούν αυτοσχεδιαστικές πράξεις  και κατάλληλα προσαρμοσμένες  για κάθε μέλος της ομάδας. Εργαλεία σε αυτό το ταξίδι αποτελούν τόσο ο λόγος όσο και η κίνηση  ώστε να επεξεργάζονται και τα θέματα που είναι δύσκολο να κατατεθούν αποκλειστικά μέσω του λόγου.

Η ομάδα απευθύνεται σε ενήλικες που ενδιαφέρονται για την αυτογνωσία τους και δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία. Η ομάδα θα ξεκινήσει στις  20/10/2018 και ώρα 18:00 και θα πραγματοποιεί τις συναντήσεις της ανα δεκαπενθήμερο για τρεις ώρες.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με τη συντονίστρια της ομάδας:
Αφροδίτη Φουτρή-Κοινωνιολόγος, Δραματοθεραπεύτρια 
Τηλ: 6973826821
Email: [email protected]
 

Όλα τα Φεστιβάλ που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal