{ Βιβλία }

Λέσχη Ανάγνωσης: Η θεωρία του σκοπού της ζωής του Φρ. Νίτσε


Λέσχη Ανάγνωσης: Η θεωρία του σκοπού της ζωής του  Φρ. Νίτσε
21/10

Η Λέσχη Ανάγνωσης «Αλεξάνδρεια» εδώ και δέκα σχεδόν χρόνια αποτελείται από μία ομάδα ανθρώπων καλής θέλησης που έχουν συμφωνήσει να συναντιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα (συνήθως μία φορά τον μήνα) και να συζητούν για βιβλία που αποφάσισαν να διαβάσουν από κοινού.
 
Στόχος μας πέρα από την  ειλικρινή  παρέα: Η αγάπη μας για το βιβλίο, η επιδίωξη της ανάγνωση, η συζήτηση και ο προβληματισμός. Λειτουργούμε με απλό τρόπο αποσκοπώντας στην καλλιέργεια της σχέσης μας με το διάβασμα, ως ένας εποικοδομητικός τρόπος εσωτερικής ανάπτυξης και αξιοποίησης του ελεύθερου μας χρόνου. 
 
Στη Λέσχη Ανάγνωσης «Αλεξάνδρεια» διαλέγουμε συνήθως βιβλία από το χώρο της Φιλοσοφίας, της Ψυχολογίας, του Ιστορικού και Φανταστικού μυθιστορήματος. Σε αυτή τη συνάντηση επιλέξαμε το βιβλίο "Η θεωρία του σκοπού της ζωής" του  Φρ. Νίτσε, του μεγάλου Γερμανού φιλόσοφου του οποίου η θεωρία στηρίζεται στη ζωτική ενέργεια και την ισχυρή θέληση, η οποία υψώνει τον άνθρωπο,

Πληροφορίες:
Ημέρα και ώρα συνάντησης είναι Κυριακή 21/10 στις 8.00 μ.μ.  Ελεύθερη  είσοδος
Info: Κυριακή 21 Οκτωβρίου, 20.00μμ,,  Π. Μελά 18, Θεσσαλονίκη, 1ος Ορ. Ν.Α.  τηλ: 2310 285020(7μμ-11μμ) -  Συντονιστής 6977285262 κ. Ζαχαριάδης. 
 

Arts & Culture - εκθέσεις και ξεναγήσεις που γίνονται τις επόμενες 7 μέρες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Βιβλία


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal