{ Τελευταία νέα }

Συνελήφθη ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κέρκυρας για ξυλοδαρμό πολίτη

 

Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Συνελήφθη ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής  Κέρκυρας για ξυλοδαρμό πολίτηΟ αστυνομικός υποδιευθυντής Κέρκυρας και διοικητής του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος συνελήφθη εχθές  ύστερα από μήνυση δύο πολιτών, κατοίκων της περιοχής Σπαρτερών, για απρόκλητη επίθεση σε βάρος ενός εκ των δύο.
 
Το δυσάρεστο αυτό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στον περιφερειακό δρόμο της Λευκίμμης, κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας κατά της λειτουργίας ΧΥΤΑ στην περιοχή.
 
Σύμφωνα με τους μηνυτές, ο αξιωματικός πλησίασε τον έναν από τους δύο με απειλητικές διαθέσεις και του επιτέθηκε. Μετά την επίθεση και την επίσκεψη  στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης για τις πρώτες βοήθειες,  οι πολίτες κατέθεσαν μήνυση κατά του αστυνομικού και κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.
 
Ο αστυνομικός υποδιευθυντής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία.
 
Μήνυση σε βάρος του πολίτη που τον κατήγγειλε κατέθεσε και ο αξιωματικός, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε χτυπήματα και βρισκόταν σε άμυνα.
 
Σημειώνετα ότι η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον αξιωματικό.
 
 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___