{ Τελευταία νέα }

Επένδυση 10 εκατ. ευρώ της Luxury Hotels σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

 Επένδυση 10 εκατ. ευρώ της Luxury Hotels σε πεντάστερο ξενοδοχείο της ΘεσσαλονίκηςΣτα 10 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ύψος της επένδυσης στον τομέα του τουρισμού, που υλοποιεί ο ξενοδοχειακός όμιλος "Τhe Luxury Hotels", στη Θεσσαλονίκη.
 
Τα The Luxury Hotels αξιοποιούν τα θεμέλια μιας μακράς επιτυχημένης διαδρομής και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον ακολουθούν με συνέπεια το επενδυτικό τους πλάνο, ενισχύουν και δημιουργούν θέσεις απασχόλησης, κάνουν κάθε μέρα πράξη το όραμά τους για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως.
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της ανακαίνισης του βραβευμένου ξενοδοχείου 5* Grand Hotel με την επανασχεδίαση 65 δωματίων της μίας πτέρυγας του ξενοδοχείου και στόχο την απόλυτη άνεση και τη λιτή κομψότητα. Το πλάνο της εταιρείας περιλαμβάνει την ανακαίνιση και του υπόλοιπου ξενοδοχείου σε δύο ακόμη φάσεις με τη μία να ολοκληρώνεται μέσα στο 2019 ενώ η τρίτη και τελευταία φάση αναμένεται να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί μέσα στο 2020.
 
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του ξενοδοχείου Παναγιώτης Ζελελίδης, η επένδυση αφορά την ανακαίνιση του πεντάστερου ξενοδοχείου Grand Hotel Palace και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τρεις φάσεις μέχρι το 2020.
 
Η αναβάθμιση των υποδομών περιλαμβάνει, εκτός από την ανανέωση των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων, την υιοθέτηση μιας νέας καινοτόμου τεχνολογίας. Πρόκειται για τη χρήση της εφαρμογής Mobile access, που δίνει τη δυνατότητα εισόδου στα δωμάτια του ξενοδοχείου χωρίς τη χρήση της κάρτας κλειδιού, παρά μόνο μέσω ενός "έξυπνου" κινητού.
 
Όπως ανέφερε ο κ. Ζελελίδης, με την τεχνολογία αυτή το check in γίνεται πιο γρήγορα και αποφεύγεται η χρήση πλαστικού. "Αρκεί να κατεβάσει κάποιος την εφαρμογή στο κινητό του και με αυτήν "ξεκλειδώνει" την πόρτα του", εξηγεί ο ίδιος. Αυτή τη στιγμή, το Grand Hotel Palace είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία, που αξιοποιεί την εν λόγω εφαρμογή.
 
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στον τομέα του περιβάλλοντος, καθώς το ξενοδοχείο είναι βραβευμένο με το διεθνώς αναγνωρισμένο eco-label Green Key.
Στο πλαίσιο αυτό εφαρμόζει ένα οργανωμένο σχέδιο περιβαλλοντικής δράσης που περιλαμβάνει διαδικασίες και μηχανισμούς στους τομείς εξοικονόμησης ενέργειας, νερού και ορθής διαχείρισης και διάθεσης αποβλήτων μέσω της ανακύκλωσης, όπως ανέφερε η Νατάσα Αντωνοπούλου, υπεύθυνη Συντονισμού Προγράμματος "Green Key" της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης.
 
 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___