{ }

A Wish Without Borders στο ξενοδοχείο Porto Palace

από το Σύλλογο Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης & το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

 

Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

A Wish Without Borders στο ξενοδοχείο Porto Palace

Χώρος: Porto Palace
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 65, 54628
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Porto Palace
Τιμή: από 25.00
Ποιοι: Διονύσης Σχοινάς, Φαίη Σκορδά, Duo Violins, Σταύρος Ζαλμάς
Πότε: 05/12/2018
Ώρα έναρξης: 20.00

Διονύσης Σχοινάς, Φαίη Σκορδά, Duo Violins, Σταύρος Ζαλμάς, όλοι μαζί παρόντες στην μεγάλη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «A Wish Without Borders», που διοργανώνουν τα σωματεία «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης και το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στις 20.00 στο ξενοδοχείο Porto Palace.

«Συνάντηση κορυφής» καλλιτεχνών φέτος τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη, σε μια εκδήλωση, αφιερωμένη στα παιδιά, που θα μιλήσει στις καρδιές μας:

Διονύσης Σχοινάς, Φαίη Σκορδά, Duo Violins, Σταύρος Ζαλμάς, όλοι μαζί παρόντες στην μεγάλη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «A Wish Without Borders», που διοργανώνουν τα σωματεία  «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης και το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στις 20.00 στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Παιδιά που έζησαν την εμπειρία της Ευχής με την καθοδήγηση του ηθοποιού Σταύρου Ζαλμά θα μοιραστούν μαζί μας όσα μόνο η καρδιά τους μπορεί να μεταδώσει.

Ο μοναδικός Διονύσης Σχοινάς θα τραγουδήσει live και το εκρηκτικό ντουέτο Duoviolins θα φωτίσει τη βραδιά επί σκηνής με τα ηλεκτρικά τους βιολιά.

Τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν από τον Σύλλογο «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης, και το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την εκπλήρωση της Ευχής του Γιώργου, 16 ετών, που όνειρό του είναι να επισκεφτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προσφέροντας έτσι, χαρά, δύναμη και κουράγιο σε αυτόν και την οικογένειά του!

Κατά τη διάρκεια του Δείπνου θα βρίσκεται σε εξέλιξη το Πρόγραμμα “Υιοθεσία Ευχής”, το οποίο θα παρουσιάσει η πρέσβειρα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Φαίη Σκορδά  και όλα τα έσοδα θα διατίθενται για την εκπλήρωση ευχών που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τη ζωή παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες καθώς το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος έχει εκπληρώσει 210 ευχές και δέχεται καθημερινά αιτήματα από παιδιά που δοκιμάζονται.

«A Wish Without Borders»
από το Σύλλογο Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης
& το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)


Oργάνωση Εκδήλωσης & Διάθεση Προσκλήσεων:
Εpi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου Τ: 2310 227 225
Εταιρία PRAXICON, Τ: 2310 460 682

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Η κοινωνική τους δράση, είναι φιλανθρωπική, φροντίζοντας να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο. Οι  στόχοι τους είναι η προώθηση της Ειρήνης, η αλληλεγγύη στους μη ανεπτυγμένους λαούς και σε ανθρώπους που πλήττονται από διάφορες καταστροφές, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων δικαιωμάτων και του περιβάλλοντος, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.

Οι εκδηλώσεις τους έχουν πάντα στόχο την κάλυψη αναγκών ιδρυμάτων, νοσοκομείων και μεμονωμένων ανθρώπων πάντοτε σε είδος. Ενδεικτικά αναφέρουμε πρόσφατες δράσεις τους όπως: η αγορά θερμοκοιτίδας για βρέφη με συγγενείς καρδιοπάθειες, την οποία δώρισαν στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, η αγορά ιατρικών μηχανημάτων για την Παιδοογκολογική και Παιδονεφρολογική κλινική του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης, η υποστήριξη του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο», η διάθεση παιδικών εμβολίων στους «Γιατρούς του Κόσμου» στο πολυϊατρείο της Θεσσαλονίκης, η αγορά monitor παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών για την εντατική παιδιών του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, η ενίσχυση του έργου των εκκλησιών της Θεσσαλονίκης που παραθέτουν καθημερινά συσσίτια σε άπορους συνανθρώπους μας κ.α

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MAKE-A-WISH (ΚΑΝΕ-ΜΙΑ-ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ)
Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι? αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 1.950 ευχές, 200 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2017. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ