{ Τελευταία νέα }

Viber 10: Έρχεται με χαρακτηριστικά που ενθουσιάζουν. Απόκρυψη αριθμού, ομαδικές κλήσεις και άλλα πολλά


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Viber 10: Έρχεται  με χαρακτηριστικά που ενθουσιάζουν. Απόκρυψη αριθμού, ομαδικές κλήσεις και άλλα πολλάΑνανεωμένη εμφάνιση και αρκετές νέες λειτουργίες έχει η αναβαθμισμένη έκδοση του Viber.
 
Ειδικότερα οι χρήστες της εφαρμογής, έχουν τις εξής δυνατότητες.  
  1.    Να περιηγηθούν εύκολα στην εφαρμογή σε ένα πιο ανάλαφρο και πιο κομψό περιβάλλον που τους επιτρέπει να βρουν αυτό ακριβώς που χρειάζονται. 
  2.     Να διατηρούν όλες τις ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες, τα Communities, τα chatbots και το αγαπημένο τους δημόσιο περιεχόμενο σε μια κύρια λίστα συνομιλιών,   αλλά και μέσω της ξεχωριστής οθόνης κλήσεων (Calls) να μπορούν να βρουν τις πιο πρόσφατες κλήσεις τους, να αποκτήσουν πρόσβαση στη λίστα επαφών τους και να διαχειριστούν τις Viber Out συνδρομές τους.
 
Επίσης το Viber 10 εισάγει και δύο καίνουργιες λειτουργίες. Τις συνομιλίες με απόκρυψη αριθμού και τις ομαδικές κλήσεις με στόχο να διασφαλίσει την ιδιωτικότητα της επικοινωνίας. 
 
Οι Συνομιλίες με απόκρυψη αριθμού (Hidden-number Chats) στα Viber Communities, επιτρέπουν στους χρήστες- μέλη μιας κοινότητας να αλληλεπιδρούν και να ανταλλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους, χωρίς να χρειάζεται η ανταλλαγή τηλεφωνικού αριθμού. 
Έτσι ενθαρρύνεται η αυθόρμητη αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών μιας κοινότητας, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η προστασία τους. Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με ένα άλλο μέλος σε μια κοινότητα πατώντας πάνω στο προφίλ του - που εμφανίζεται κάθε φορά που αυτός στέλνει μήνυμα σε μια Κοινότητα - ή από τη λίστα συμμετεχόντων στη Κοινότητα. Εφόσον αισθανθούν άνετα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποκαλύψουν τον αριθμό του τηλεφώνου τους στον συνομιλητή τους και να επικοινωνήσουν ελεύθερα. 
 
Οι ομαδικές κλήσεις Viber (Viber Group Calls) επιτρέπουν πλέον μέχρι και σε πέντε χρήστες να ξεκινήσουν μια ομαδική φωνητική κλήση, είτε προσθέτοντας άτομα σε μια τρέχουσα κλήση, είτε ξεκινώντας μία κλήση απευθείας μέσα από μια υπάρχουσα ομαδική συνομιλία. Αυτή η λειτουργία αρχικά θα είναι διαθέσιμη στις φωνητικές κλήσεις, και σε μελλοντικό χρόνο θα διατίθεται και στις βιντεοκλήσεις. 
 
«Η κυκλοφορία του Viber 10 έρχεται μετά από εντατικές έρευνες και δοκιμές με στόχο τη βελτίωση και την απλοποίηση της επικοινωνίας για τον μεγάλο αριθμό των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν το Viber», τονίζει ο CEO της Viber, Djamel Agaoua.
«Στη Viber, κινούμαστε όλοι με γνώμονα την κύρια αποστολή μας: να κάνουμε το προϊόν μας γρηγορότερο, απλούστερο και ασφαλέστερο. Το νέο Viber 10 επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται εύκολα και αυθόρμητα, διασφαλίζοντας πάντα την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών τους δεδομένων. Ελπίζουμε ότι οι χρήστες μας θα απολαύσουν αυτές τις αλλαγές όσο κι εμείς - είναι ένα ολοκαίνουργιο Viber»!
 
Το Viber 10 θα κυκλοφορήσει για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο τις επόμενες ημέρες και θα είναι διαθέσιμο στο App Store και στο Google Play Store.
 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___