{ Τελευταία νέα }

Το αγαπημένο στέκι από τα ''φιλαράκια-Friends '' Central Perk έγινε LEGO και μπορείτε να το αποκτήσετε


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Το αγαπημένο στέκι από τα ''φιλαράκια-Friends '' Central Perk έγινε LEGO και μπορείτε να το αποκτήσετεΈχουν περάσει 25 χρόνια, από τότε που τα φιλαράκια... Friends -, ο Τσάντλερ, ο Ρος, η Ρέιτσελ, η Μόνικα, η Φίμπι και ο Τζόι μαζεύτηκαν στο Central Perk, να πιουν καφέ, δημιουργώντας μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές παρέες όλων των εποχών.

Έχουν περάσει 25 χρόνια, από τότε που τα φιλαράκια... Friends -, ο Τσάντλερ, ο Ρος, η Ρέιτσελ, η Μόνικα, η Φίμπι και ο Τζόι μαζεύτηκαν στο Central Perk, να πιουν καφέ, δημιουργώντας μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές παρέες όλων των εποχών.
 
Για αυτή την επέτειο, η LEGO προσφέρει το φημισμένο καφέ,  σε ένα κιτ με 1.070 κυβάκια το «LEGO Ideas Central Perk» θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου και διαδικτυακά.
Όλες οι λεπτομέρειες της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς είναι εδώ: στο κέντρο, ο καναπές-σήμα κατατεθέν της παρέας. Ένα βάθρο, με κιθάρα και μικρόφωνο, ώστε η Φίμπι να μπορεί να διασκεδάζει τους πελάτες με το κλασικό τραγούδι της, το «Smelly Cat». Κάθε ένα από τα φιλαράκια έχει κάτι που το χαρακτηρίζει: ο Ρος, τα πλήκτρα του. Η Ρέιτσελ, έναν δίσκο με ένα φλιτζάνι καφέ. Η Μόνικα, ένα μάφιν. Δεν απουσιάζει το λάπτοπ του Τσάντλερ. Βεβαίως, ο Τζόι δεν πρόκειται να μοιραστεί με κανέναν το κομμάτι πίτσα που κρατά. Αλλά το Central Perk δεν θα ήταν πλήρες αν έλειπε ο Γκούντερ ο μπαρίστα, με τη μηχανή τού καφέ και τη σκούπα του για να καθαρίσει το καφέ μετά το κλείσιμο.Εκτός από τον γνωστό καναπέ, μια πολυθρόνα, δύο καρέκλες και ένα τραπέζι αλλά και μια εφημερίδα, 15 φλιτζάνια καφέ, ένα σήμα «Ρεζερβέ» και τρία βάζα με λουλούδια (τα οποία σχηματίζεις με κυβάκια) συνθέτουν το σκηνικό. Μάλιστα, μηχανισμός επιτρέπει την περιστροφή του σετ ώστε να αποκαλυφθεί η πρόσοψη του Central Perk, η οποία πλαισιώνεται από προβολείς για τηλεοπτικό γύρισμα.
 
Το σετ ανήκει στο πρόγραμμα LEGO Ideas, το οποίο επιτρέπει στους θαυμαστές αυτού του κόσμου από κυβάκια να υποβάλουν τις δικές τους ιδέες. Αν μια ιδέα πάρει 10.000 ψήφους από την κοινότητα των φανατικών, τότε η δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών εξετάζει το ενδεχόμενο υλοποίησής της. Για το «LEGO Ideas Central Perk set» πρέπει να ευχαριστήσουμε τον χρήστη mric76.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Could we BE any more excited to build Central Perk?! ☕️ #LEGO #Friends25

A post shared by LEGO (@lego) on

 


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ