{ Εκπαίδευση }

Φοιτητικό πάσο: Αυτές είναι οι εκπτώσεις και οι προσφορές που δικαιούσαι αν είσαι νέος φοιτητής


Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Φοιτητικό πάσο: Αυτές είναι οι εκπτώσεις και οι προσφορές που δικαιούσαι αν είσαι νέος φοιτητήςΕκπτώσεις αλλά και προσφορές, σε καταστήματα, θέατρα και μέσα μεταφοράς δικαιούνται οι φοιτητές μόλις αποκτήσουν το πάσο τους.

Εκπτώσεις αλλά και προσφορές, σε καταστήματα, θέατρα και μέσα μεταφοράς δικαιούνται οι φοιτητές μόλις αποκτήσουν το πάσο τους. 
 
Φοιτητικό Δέμα – ΕΛΤΑ Είσαι φοιτητής στην επαρχεία (ή και όχι) και σκέφτεσαι να στείλεις ή να σου στείλουν δέματα οι φίλοι ή οι γονείς σου; Τώρα τα ΕΛΤΑ προσφέρουν έκπτωση 30% στις τιμές των δεμάτων εσωτερικού για τα δέματα που στέλνονται από ή προς φοιτητές.Μάθε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ. ΚΤΕΛ (Αστικά & Υπεραστικά)
 
Στα λεωφορεία των υπεραστικών και αστικών ΚΤΕΛ μπορείς με την επίδειξη του φοιτητικού σου πάσο, να έχεις έκπτωση από και προς τον προορισμό, ανάλογα την περιοχή! Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
 
Όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου, έχουν καθιερώσει το φοιτητικό εισιτήριο με την επίδειξη του φοιτητικού πάσου.Έτσι επιλέγοντας τον προορισμό της αρεσκείας σου μπορείς πριν πληρώσεις το εισιτήριο, να δείξεις το πάσο σου, να έχεις έκπτωση και να σου μείνουν και λεφτά για καφέ μέσα στο πλοίο!
 
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Αν μένεις στην Αθήνα ή είσαι φοιτητής από επαρχία στην Αθήνα, με το φοιτητικό πάσο έχεις έκπτωση σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς.
Θεσσαλονίκη: Οι πρωτοετείς φοιτητές  ως την 30η Σεπτεμβρίου, θα μπορούν να κάνουν χρήση των λεωφορείων του Ο.Α.Σ.Θ., με τις αντίστοιχες εκπτώσεις, με την επίδειξη της βεβαίωσης εγγραφής στο τμήμα, την οποία εκδίδουν οι Γραμματείες και την αστυνομική τους ταυτότητα, έως ότου παραλάβουν την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα (πάσο).
 
Στις κατηγορίες των δικαιούχων φοιτητών και σπουδαστών δεν περιλαμβάνονται οι φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Γνωμοδότηση 99/2001 του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους). Επίσης δεν δικαιούνται μειωμένο κόμιστρο οι φοιτητές- σπουδαστές που φοιτούν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια – κολέγια και οι φοιτητές σχολών Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή Πανεπιστημίων της αλλοδαπής.

Προσφορές
Υπάρχουν όμως μειωμένες τιμές σε διάφορα θεάματα που μερικές φορές δίνουν και καλύτερες τιμές από τη φοιτητική έκπτωση, οπότε καλό είναι να παρακολουθείτε τις προσφορές
 
Fast Food
Πολλά καταστήματα πώλησης fast food, παντός είδους, παρέχουν ειδικές προσφορές κι εκπτώσεις καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σε φοιτητές, με την επίδειξη και μόνο του φοιτητικού τους πάσο κατά την παραλαβή της παραγγελίας τους μέσω delivery.
 
Φοιτητικές Λέσχες
Σε όλες τις φοιτητικές λέσχες των σχολών, παρέχεται η δυνατότητα της δωρεάν σίτισης.
 
Cinema και Θέατρα
Κάθε φοιτητής επιδεικνύοντας απλά και μόνο το φοιτητικό του πάσο στα εκδοτήρια εισιτηρίων των θεάτρων και των κινηματογράφων, δικαιούται αυτομάτως έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου του, η οποία είναι προκαθορισμένη από τον εκάστοτε χώρο ψυχαγωγίας.
 
Μουσεία και Αρχαιολογικοί Χώροι
Μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι σε όλη την Ελλάδα παρέχουν μειωμένο ή ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο σε φοιτητές.Το ίδιο ισχύει και για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
 
Κομμωτήρια – Κέντρα περιποίησης και ομορφιάς
Σε διάφορες περιοχές, πολλά κομμωτήρια και κέντρα ομορφιάς και περιποίησης παρέχουν είτε εκπτώσεις σε επιλεγμένες υπηρεσίες τους, είτε προσφορές σε πακέτα ομορφιάς με την επίδειξη του φοιτητικού πάσου.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ