{ Τελευταία νέα }

Λόρδος για μια νύχτα; Το Downton Abbey στη λίστα του Airbnb


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Λόρδος για μια νύχτα; Το Downton Abbey στη λίστα του AirbnbΤο Downton Abbey μπήκε στη λίστα του Airbnb και σου δίνει την ευκαιρία να ...ζήσεις σαν λόρδος...

Στην καταχώρηση στην λίστα Airbnb, αναγράφεται ότι δύο άτομα καλούνται να ζήσουν την εμπειρία για μια νύχτα όταν το HighclereCastle, στο μέρος που έγιναν τα βασικά γυρίσματα της σειράς και της ταινίας. 
 
Ο τρόπος με το οποίο θα πάνε στο κάστρο Highclere στο Χαμπσάιρ, εκεί που γυρίστηκε η σειρά είναι η πλατφόρμα του Airbnb στην οποία υπάρχει δημοσίευση για την κατοικία που ανήκει σήμερα στον κόμη και την κόμισσα του Carnarvon. 
 
Η βραβευμένη σειρά έγινε ταινία (αυτή την εποχή στις αίθουσες) και η διαμονή των δυο επισκεπτών θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες θα ζήσουν μαζί με τον  George Herbert,  8ο κόμη του Carnavon, και τη σύζυγό του, Countess Fiona, που ζουν στο κάστρο όταν δεν είναι ανοικτό στο κοινό. Θα καλέσουν τους καλεσμένους για κοκτέιλ στο σαλόνι, σε δείπνο στην επίσημη τραπεζαρία, όπου θα εξυπηρετηθούν από τον μπάτλερ του κάστρου. Στη συνέχεια, θα πάρουν τον καφέ τους στη βιβλιοθήκη πριν αποσυρθούν σε ένα από τα κύρια υπνοδωμάτια, με θέα στους λόφους. Το πρωί, οι επισκέπτες θα έχουν μια ιδιωτική περιήγηση στα αξιοθέατα του κάστρου, που περιλαμβάνουν κήπους με τριαντάφυλλα και λεβάντα, μαζί με δασικές εκτάσεις οξιάς.
 
Η κράτηση θα ανοίξει στις 1 Οκτωβρίου στις 12 μ.μ. και θα κοστίσει £ 150 ($ 186.40). Ο πρώτος τυχερός που θα κάνει την κράτηση θα κάνει πραγματικότητα μάλλον και ένα όνειρό του. 
 
Στο δημοφιλές παγκοσμίως Downton Abbey που προβλήθηκε από το 2010 έως το 2015, φαίνεται το μεγάλο κάστρο, η βιβλιοθήκη, η αίθουσα μουσικής, το σαλόνι, το σαλόνι, η τραπεζαρία και κάποια από τα υπνοδωμάτια που χρησιμοποιήθηκαν για τα γυρίσματα. Τη σειρά την έχουν δει 9,6 εκατομμύρια τηλεθεατές. Κέρδισε 15 βραβεία ΕΜΜΥ.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια, αλλά υπάρχουν εννέα σκυλιά στο χώρο. Επιτρέπεται μόνο ένας μπάτλερ ανά άτομο, ...αλλά αυτό μάλλον δεν αποτελεί πρόβλημα για τους επίδοξους ενοίκους της μιας νύχτας. Τέλος, στα δωμάτια δε θα υπάρχει wifi ή τηλεόραση και θα επιλεγεί αυτός που θα κάνει την πιο ευφάνταστη αίτηση δείχνοντας πόσο παθιασμένος είναι με τη σειρά.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ