{ Μουσική }

Κακό Συναπάντημα στο Roxy night club


Κακό Συναπάντημα στο Roxy night club

Το Alternative(Reggae/electronic/rock/hip hop) εκδηλώσεις 2012 παρουσιάζει τους Κακό Συναπάντημα soundsystem(Ste και Northical).

Το Κακό Συναπάντημα είναι ένα ελληνικό, ρέγκε, μουσικό συγκρότημα,το οποίο ιδρύθηκε το 2004. Τα τελευταία 8 χρόνια το κακό συναπάντημα εξελίχθηκε σταδιακά σε 9-μελή reggae-dub μπάντα. Βασικό στοιχείο τους ο κοινωνικός - άμεσος ελληνικός στίχος - συνέχεια μιας δεκαπενταετής πορείας. Επιρροές όλης της παρέας εισχωρούν στη reggae που παίζουν κάνοντας την πολυμορφική και πλέον χαρακτηριστική.

Έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες χωριά και πόλεις τις Ελλάδας και έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ που εκφράζουν την δράση τους καθώς και ως support live σε κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας reggae σκηνής (groundation,dub inc κ.α..). Το 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο πρώτο τους cd ως μπάντα (ανεξάρτητη παραγωγή) το οποίο και εξαντλήθηκε.

Ο Ste και ο Northical θα παρουσιάσουν κομμάτια από το νέο cd "Pressureality" το οποίο θα έχετε στην διαθεση σας ,καθώς και παλιά γνωστά κομμάτια.

Με την ανάγκη για ένα διαφορετικό και εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης στην ευρύτερη περιοχή του Στρυμονικού Κόλπου,το Alternative(Reggae/electronic/rock/hip hop) εκδηλώσεις 2012 παρουσιάζει μια σειρά απο beach parties και live soundsystems κατα την διάρκεια του καλοκαιριού .

Τα εν λόγω party θα γίνονται ανα χρονικά διαστήματα όσο μας το επιτρέπει το ενδιαφέρον και η επιλογή του τοπικού κοινού. Μετα απο κάθε live/soundsystem θα συνεχίζεται το party με line up απο djs οπου θα 'παίζουν' μουσικές τύπου house,electro,techno ολη την νύχτα και μέχρι το πρωί.

Παρασκευή 17 Αυγούστου στις 23:30.
Roxy nightclub στην Ασπροβάλτα.

 
TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ