{ Βιβλία }

«Μιλώ για την κρίση με το παιδί» του Νίκου Σιδέρη

Μεταίχμιο


«Μιλώ για την κρίση με το παιδί» του Νίκου Σιδέρη

Ο ψυχαναλυτής και οικογενειακός θεραπευτής Νίκος Σιδέρης είναι γνωστός με το μπεστ σέλερ «Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!»
 
Στο βιβλίο αυτό, δεν απευθύνεται στα παιδιά αλλά στους μεγάλους, γονείς και δασκάλους, που μιλούν στα παιδιά για την κρίση. Αντιγράφω από το οπισθόφυλλο: Ποιος είναι ο σκοπός αυτής της συνομιλίας; Πότε θα μιλήσει ο μεγάλος στο παιδί για την κρίση; Τι θα του πει; Και, το σπουδαιότερο, πώς θα του μιλήσει; Το βιβλίο αυτό προσεγγίζει τέτοια ερωτήματα με τρόπο κατανοητό και άμεσα εφαρμόσιμο στην πράξη. Οι απαντήσεις του βασίζονται σε διεισδυτικές αναλύσεις των ψυχολογικών πτυχών της κρίσης και σε βαθιά γνώση του κόσμου των παιδιών. Παρέχοντας πολύτιμα εργαλεία σε γονείς, δασκάλους, παιδαγωγούς, αλλά και σε κάθε μεγάλο που έχει ζωτική σχέση με το παιδί ή ευθύνη για την εξέλιξή του: ειδικούς ψυχικής υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς, διαμορφωτές της κοινής γνώμης, συγγραφείς βιβλίων για παιδιά...

Βοηθώντας τους να μιλήσουν με το παιδί κατά τρόπο που προστατεύει τον ψυχικό του κόσμο από τα πλήγματα και τις απειλές και μετουσιώνει τη δοκιμασία σε πολύτιμα μαθήματα ζωής.

«Μιλώ για την κρίση με το παιδί» του Νίκου Σιδέρη, εκδόσεις Μεταίχμιο

Διαβάστε ποιες Εκδηλώσεις και δράσεις θα γίνουν τις επόμενες 7 μέρες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Βιβλία


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal