{ Θέατρo }

«Φτυστός ο μακαρίτης» στο κέντρο πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης


«Φτυστός ο μακαρίτης» στο κέντρο πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης

Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά ζει ακόμα τους ρυθμούς της εκλογικής έντασης.

Συναντήθηκε με πολλούς φίλους και φίλες, απέκτησε εμπειρίες, ξανοίχτηκε στο μεγάλο δρόμο των αγώνων για έναν δήμο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ανθρώπων του για όμορφο και καθαρό περιβάλλον, για κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις, για αλληλεγγύη και δημοκρατία, για μαζικό αθλητισμό, για εύρωστη τοπική αγορά.
 
Με εκπροσώπους στο δημοτικό και στα τοπικά συμβούλια θα δώσει τις μάχες της θεσμικά και θα φροντίσει με πολλούς τρόπους να διευρύνει τον αριθμό των φίλων της.

Με πολιτικές εκδηλώσεις, με πολιτιστικές εκδηλώσεις, με ό,τι μας φέρνει πιο κοντά και μας γεμίζει. Η πρώτη μετεκλογική εκδήλωση είναι θεατρική.

Η παρέα της παράστασης «Φτυστός ο μακαρίτης» ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και θα δώσει δύο παραστάσεις στην αίθουσα θεάτρου του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης (Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη) την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 στις 8:30 το βράδυ.

Προσκλήσεις διατίθενται από τα μέλη και τους φίλους της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών και με επικοινωνία στo email: [email protected] Και στη σελίδα στο facebook: Ριζοσπαστική-Κίνηση-Πολιτών-Δήμου-Παύλου-Μελά

Όλα τα Φεστιβάλ που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Θέατρο


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal