{ Μουσική }

Σtella + Sουπερ Στερεο+ Πητ Σαν + DJ Blue Lagoon (Kormoranos) afterparty

Σtella +  Sουπερ Στερεο+ Πητ Σαν + DJ Blue Lagoon (Kormoranos) afterparty

Η Σtella είναι ήδη γνωστή ως η πιο χαρακτηριστική γυναικεία φωνή στην ελληνική electro-pop σκηνή. Μετά από πολλές συνεργασίες και συμμετοχές (My Wet Calvin, Sillyboy, Coti K., Expert Medicine, Nteibint, Sad Disco) και δύο side projects (Fever Kids, Chest) ήρθε η ώρα για το ντεμπούτο album της με τίτλο το όνομά της. 
 
Ο κόσμος του “Σtella” ξετυλίγεται σε 10 κομμάτια όπου η αγάπη για τα 80’s είναι εμφανής, τα συνθεσάιζερ ενισχύονται από τους ήχους funky κιθάρας και δυναμικού μπάσου, τα disco beats και οι πολύχρωμες ποπ υφές αγκαλιάζουν τα μοναδικά φωνητικά της Στέλλας. Το album ηχογραφήθηκε το 2014 και η ίδια έχει γράψει τη μουσική και τους στίχους και έχει παίξει τα περισσότερα όργανα, ενώ την παραγωγή υπογράφουν η Σtella και ο Nteibint. Τα κομμάτια “Detox” και “Picking Words” έχουν ήδη αγαπηθεί από το ραδιόφωνο και το album αναμένεται να είναι ανάμεσα στους καλύτερους ποπ δίσκους της χρονιάς.
 
www.stellathemusic.com
 
SOYΠΕΡ ΣΤΕΡΕΟ
Οι Σούπερ Στέρεο δημιουργήθηκαν το 2004 στη Θεσσαλονίκη από το Θανάση Dzingovic, τον Ορέστη Μπενέκα και τον Αλέξη Ξανθόπουλο -τρεις μουσικοί που έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες με τον Παύλο Παυλίδη & BMovies, το Δημήτρη Μπασλάμ, τους Κάθοδο των Μυρίων αλλά κι άλλαπειραματικά σχήματα. Το 2007 κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο ᾽Σούπερ Γκόμενα῾ από την Polytropon Records. Αργότερα στην παρέα προστίθεται ο Βασίλης Μπαχαρίδης (Γιάννης Αγγελάκας και οι Επισκέπτες), κάνουν live εμφανίσεις σε στέκια της πόλης και ξεκινούν να ηχογραφούν και να πειραματίζονται πάνω σε καινούριο υλικό που θα τους οδηγήσει στο δεύτερο δίσκο τους ᾽Το Τέρας῾.
 
https://soundcloud.com/superstereothess
 
ΠΗΤ ΣΑΝ
Ο Πητ Σαν δεν σημαίνει τίποτα. Είναι ένα μωρό παιδι που παίζει σαν άντρας και δεν μπορεί να ζήσει μέχρι να πεθάνει. Με έδρα του την πόλη της Θεσσαλονίκης έχει κυκλοφορήσει τρια EP (Σουπερνοβα, Ριλ Ματζικ, Φάντομ Εξπρές). Αυτό το διάστημα δουλεύει πανω στο πρώτο του LP ενώ ετοιμάζει μια σειρά από ημι-ακουστικές λάιβ εμφανίσεις.
 
Www.peteandthesun.bandcamp.com
 
BLUE LAGOON
Dj, ζωγράφος και ιδρυτικό μέλος του Κορμοράνου, ο Blue Lagoon έχει παίξει σε πολλά μπαρ, κλαμπ, πάρτυ και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, ορισμένες φορές ανοίγοντας ή κλείνοντας για ένα ετερόκλητο φάσμα ονομάτων όπως Diplo, Erol Alkan, Madlib, Breakbot, Nancy Whang, Mykki Blanco, Eric Dunkan, Nosaj Thing, Peaches, Kindness, Skream και Maurice Fulton.
 
 
Τρίτη 24 Μαρτίου 
CLUB MYLOS
Είσοδος : 10 ευρω, 
https://www.facebook.com/events/809642432463834/
 

Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal