{ επικαιρότητα }

Μαθήματα ski, wakeboard, barefoot, παιχνίδια, ξεναγήσεις στο watersports4all

Μαθήματα ski, wakeboard, barefoot, παιχνίδια, ξεναγήσεις στο watersports4all

Είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε για να προσφέρει χαμόγελα και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους και να ομορφύνει με παιχνίδια και αθλητισμό τις διακοπές σας εδώ.
 
Το watersports4all είναι ένα καινούριο πλήρως εξοπλισμένο κέντρο θαλασσίων σπορ που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Mediterranean Village Beach στη Παραλία Καλλιθέας,Κατερίνη
 
Εαν είσαστε αρχάριος και θέλετε να γνωρίσετε το άθλημα του ski και του wakeboard, ή ακόμα και του barefoot για τους πιο τολμηρούς, οι έμπειροι προπονητές μας θα σας μεταδώσουν τις γνώσεις τους και θα σας κάνουν να τ' αγαπήσετε απο το πρώτο κι ολα μάθημα.
 
Όσοι πάλι θέλετε να παίξετε και να διασκεδάσετε με την παρέα σας ή την οικογένεια σας πάνω στα κύμματα υπάρχουν διάφορα φουσκωτά παιχνίδια, για όλα τα γούστα,που θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές και άφθονο γέλιο.
 
Για τους λάτρεις της ταχύτητας το jet ski είναι η καλύτερη επιλογή με την αδρεναλίνη ν' ανεβαίνει στα ύψη κι όσο για τους πιο ήρεμους τύπους που θέλουν να συνδυάσουν τις βουτιές με χαλαρή γυμναστική και βολτίτσα πάνω στα κρυστάλλινα νερά διαθέτουμε ποδήλατα και κανό μονά ή διπλά.
 
Τέλος, εαν σας αρέσει η εξερεύνηση και η βόλτα δια θαλάσσης, μπορούμε να σας ξεναγήσουμε με το σκάφος μας στα όμορφα κολπάκια της Χαλκιδικής και σε μαγευτικές παραλίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα ή όχι.
 
Το watersports4all είναι ένα κέντρο θαλασσίων σπορ με δραστήριοτητες που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και βασικός σκοπός μας είναι η διασκέδασή σας με ασφάλεια κι εμπειρία.

Δραστηριότητες: Flyboard, Jet Ski, Waterski, Wakeboard, Wakesurf, Barefoot, Sup, Tubes, Sofa, Rings, Banana, Canoes, Pedal boat, Boat trip
Mediterranean Village Beach
Παραλία Καλλιθέας,Κατερίνη
@www.watersports4all.gr
 
Nikos Poulis
+30 6946355120     

 

Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal