{ επικαιρότητα }

Βλεφαροπλαστική με τεχνολογία πλάσματος - Μαρία Βογιατζή

Βλεφαροπλαστική με τεχνολογία πλάσματος - Μαρία Βογιατζή

Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με μικρό κεραυνό (ιονισμένο αέριο). Είναι ιδανική στο να θεραπεύει στοχευμένα χωρίς ανεπιθύμητη θερμική βλάβη στους περιβάλλοντες υγιείς ιστούς. Η καινοτόμος τεχνολογία πλάσματος χρησιμοποιείται σε περιοχές, όπως π.χ. τα βλέφαρα, όπου το laser και οι ραδιοσυχνότητες είναι δύσκολο να βοηθήσουν. Έτσι, δεν υπάρχει κίνδυνος δυσχρωμιών. Απομακρύνεται η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με ταυτόχρονη σύσφιξη. Χρειάζονται συνήθως 2-4 συνεδρίες ανά δίμηνο. Εκτός από τα βλέφαρα, όμως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιοχές προσώπου και σώματος. Είναι ασφαλής και κατάλληλη για ασθενείς που δεν επιθυμούν χειρουργική επέμβαση. Είναι ανώδυνη, αναίμακτη, γρήγορη με άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα.
 
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
 
Μη χειρουργική βλεφαροπλαστική
Απομάκρυνση της περίσσειας του δέρματος οπουδήποτε, σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, σώμα
Σύσφιγξη του δέρματος
Ουλές πάσης φύσεως (μετατραυματικές, ακμής, μετεγχειρητικές)
Αφαίρεση tattoo και ανεπιθύμητου μόνιμου μακιγιάζ
Θεραπεία λεπτών ρυτίδων
Αφαίρεση καλοήθων μορφωμάτων, όγκων και υπερπλασιών του δέρματος (σμηγματορροϊκές υπερκερατώσεις, αιμαγγειώματα, συριγγώματα, ξανθελάσματα, θηλώματα, κοκκιώματα).
 
 Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική που χρησιμοποιεί την τεχνολογία πλάσματος   εφαρμόζεται  στο ιατρείο  της  Μαρίας Βογιατζή, στη Θεσσαλονίκη.
 
 
Info
Μαρία Βογιατζή
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος
Βαζελωνος 32, 55132 Καλαμαρια
τηλ: 2310443318
[email protected]
 

Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal