{ επικαιρότητα }

Πώς να απαλλαγείτε από τους λεκέδες του παγωτού σοκολάτας

Πώς να απαλλαγείτε από τους λεκέδες του παγωτού σοκολάτας

Το παγωτό το καλοκαίρι γίνεται καθημερινή συνήθεια, για να μην πούμε ανάγκη. Οι λεκέδες όμως που προκαλεί γίνονται όλο και πιο συχνοί και δεν είναι πάντα εύκολοι.
 
Το παγωτό σοκολάτας είναι το πιο δημοφιλές και ο λεκές που αφήνει θεωρείται από τους πιο δύσκολους. Όσο προσεκτικοί κι αν είστε, είτε εσείς είτε τα παιδιά σας, κάποια στιγμή κάτι μπορεί να πάει στραβά. Βέβαια, υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί...
 
Το σημαντικότερο στην αντιμετώπιση του λεκέ, είναι να προλάβετε να τον καθαρίσετε πριν στεγνώσει. Έτσι θα τον αντιμετωπίσετε αποτελεσματικότερα.
 
Ρίξτε κρύο νερό στο πίσω μέρος του υφάσματος πάνω στο οποίο έπεσε ο λεκές. Με αυτόν τον τρόπο, ο λεκές δεν θα προλάβει να περάσει στις ίνες του ρούχου. Αν βρίσκεστε κοντά σε μπάνιο, χρησιμοποιήστε σαπούνι και τρίψτε καλά τον λεκέ με τα χέρια σας.
 
Πλύνετε την ανάποδη πλευρά του υφάσματος για ακόμα μια φορά με καθαρό νερό και ύστερα βάλτε το ρούχο στο πλυντήριο και πλύντε το όπως το πλένετε πάντα. Ο λεκές δεν θα μείνει και το ρούχο θα είναι καθαρό σαν καινούργιο.
 

Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal