{ Τελευταία νέα }

Ανά την Ελλάδα τα προβλήματα με τη σχολική στέγη...Τμήμα από την οροφή τάξης κατέληξε στα θρανία των μαθητών!

Το δυσάρεστο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στο 1ο Λύκειο Ιωαννίνων

 

Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Ανά την Ελλάδα τα προβλήματα με τη σχολική στέγη...Τμήμα από την οροφή τάξης κατέληξε στα θρανία των μαθητών!Το δυσάρεστο αυτό περιστατικό, προστίθεται σε μια σειρά ανάλογων περιστατικών ανά την Ελλάδα. Συνέβη την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη το σχολείο ήταν κλειστό και οι διαμαρτυρίες των γονιών είναι έντονες καθώς εκτιμούν ότι προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο τα παιδιά τους, εντοπίζονται και σε άλλες αίθουσες.
 
"Θέλουμε να υπάρξει μία οριστική λύση για το σχολείο μας. Να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο κτίριο. Αν αυτό δεν γίνει η αποχή μας θα συνεχιστεί" ανέφερε στο Epiruspost ο πρόεδρος του 15μελους των μαθητών Νίκος Ζαρκάδας.
 
Το σημαντικότερο όμως είναι ο έλεγχος από κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων. Θυμίζουν δε ότι και πέρυσι οι μαθητές χρειάστηκε να αποχωρήσουν από τις αίθουσες όταν από την οροφή έμπαιναν νερά με αποτέλεσμα το σχολείο να πλημμυρίσει.
 
Για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο 1ο Λύκειο έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι του Δήμου Ιωαννιτών ενώ το πρωί βρέθηκε στο σχολείο ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μιχάλης Ράπτης, ο οποίος είδε από κοντά τις τελευταίες ζημιές στο κτίριο.
 
 
Πηγή  epiruspost.gr

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___