{ Τελευταία νέα }

Έκκληση για την 10χρονη που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο τον περασμένο Ιούλιο

Η μητέρα του 10χρονου παιδιού υπέκυψε στα τραύματά της, ούσα έγκυος στο δεύτερο παιδί της

 

Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Έκκληση για την 10χρονη που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο τον περασμένο ΙούλιοO σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς απευθύνει έκκληση για οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για την αγορά τεχνητού μέλους για το δεκάχρονο κοριτσάκι που έχασε το χέρι του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο στην Άνω Ποταμιά Κιλκίς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η  έγκυος μητέρα του κοριτσιού.
 
Η υπεύθυνη του συλλόγου, κα Χριστίνα Κουρουζίδου, προσέγγισε όλους τους αρμόδιους φορείς  και τους ενημέρωσς για τον «αγώνα ανθρωπιάς».  Το δεκάχρονο κορίτσι, θύμα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος,  υπέστη ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα και μετά από επεμβάσεις στο χέρι του, αυτό τελικώς ακρωτηριάσθηκε.
 
Σημειώνεται ότι στην σελίδα του συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» anasaeyaisthisias.blogspot.com υπάρχει και η σχετική ανακοίνωση. Στην πόλη του Κιλκίς και σε άλλα χωριά του νομού τοποθετήθηκαν κουμπαράδες και κουπονια αξιας 5 ευρω, όπου κάθε πολίτης μπορεί να προσφέρει ό,τι μπορεί για την οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας.
 
Επίσης, μπορεί να γίνει κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό του πατέρα και του παιδιού στην Εθνική Τράπεζα GR2301107660000076660165960.
 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___