{ Τελευταία νέα }

Θανάσης Παππάς για τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης: «Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι σε παρά πολύ καλή κατάσταση»

 

Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Θανάσης Παππάς για τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης: «Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι σε παρά πολύ καλή κατάσταση»

Για την εικόνα εγκατάλειψης σε αρκετά σημεία της Νέας Παραλίας  που ανέδειξε με ρεπορτάζ η  τηλεόραση του Atlas Κεντρικής Μακεδονίας,   μίλησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάσης Παππάς. 
 
«Η Νέα Παραλία έχει προβλήματα, όπως κι άλλοι τόποι και δημόσιοι τόποι στον δήμο Θεσσαλονίκης. Αυτό το οποίο πρέπει να επισημάνω είναι ότι υπάρχει μια καθυστέρηση στη διαχείριση του πρασίνου. Οι υπηρεσίες είχαν να αντιμετωπίσουν ένα ιδιαίτερο πρόβλημα, το οποίο έχει να κάνει με τα υπόγεια καλώδια τα οποία ποτίζουν το γκαζόν κι υπάρχουν κάποιες βλάβες, που είχαν φανερωθεί το Μάϊο με την μεγάλη πλημμυρά»,  τόνισε  ο Θανάσης Παππάς και πρόσθεσε πως,  ο δήμος βρίσκεται σε μία περίοδο ανάταξης. 
 
«Υπάρχει ήδη μία εργολαβία που ήδη εργάζεται»,  δήλωσε  κ.Παππάς και διαβεβαίωσε ότι «σε σύντομο χρονικό διάστημα το πράσινο θα είναι σε παρά πολύ καλή κατάσταση ».
 
Αναφορικά με τα κρούσματα κλοπών και βανδαλισμών στην  Νέα Παραλία, ο  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης, τα χαρακτήρισε πολύ σοβαρά που βάζουν στα πολλά έξοδα και βγάζουν εκτός προγράμματος τον δήμο. ''Οι  ελεγκτικοί μηχανισμοί, δεν μας δίνουν την άδεια να μπορούμε να προσλάβουμε Security για τη φύλαξη είτε σε 24ωρη βάση ή τις βραδινές ώρες, επομένως έχουμε ελάχιστη φύλαξη. Η δημοτική αστυνομία ασχολείται κυρίως με την ελεγχόμενη στάθμευση'', κατέληξε. 
 

:

Ο Καρυοθραύστης στο Μέγαρο Μουσικής
Η 91η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® στο Ολύμπιον
Παρουσίαση βιβλίου: Οι τρεις τρόποι του Κωνσταντίνου Δέδε
Τριήμερο προβολών KinderDocs στο MOMus - Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Καλυψώ Γούλα: Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Η ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης σχετικά με την άρνηση του ιδιοκτήτη πάρκινγκ να εκκενώσει την Πλατεία Ελευθερίας
Η Θεσσαλονίκη πόλη-σύμβολο για τους Ισραηλινούς: Η ΠΚΜ κέρδισε τις εντυπώσεις στη διεθνή τουριστική έκθεση IMTM στο Τελ Αβίβ
Χρήστος Γιαννούλης: Ο κ. Τζιτζικώστας παριστάνει ανέξοδα τον αλληλέγγυο. Υστερεί όμως στην υλοποίηση του ΕΣΠΑ για την καταπολέμηση της φτώχειας
Tραμπ σε Ζάεφ: Η συμφωνία των Πρεσπών το μεγαλύτερο επίτευγμα στα Βαλκάνια μετά τη συμφωνία του Ντέιτον
Ποιο είναι το μυστικό της πιο ακριβής σοκολάτας στον κόσμο;


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___