ΔΕΘ 2019 - Πρόγραμμα Μουσικών Συναυλιών

ΔΕΘ 2019 - Πρόγραμμα Μουσικών Συναυλιών

στη μουσική σκηνή κάτω από το Τόξο της ΧΑΝΘ

Το πρόγραμμα των Μουσικών Συναυλιών στη φετινή ΔΕΘ θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω τους χιλιάδες επισκέπτες της. Οι Μουσικές Συναυλίες που γίνονται μέσα στο χώρο της ΔΕΘ-Helexpo προσδίδουν τη νότα της ψυχαγωγίας. Κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής ανεβαίνουν και φέτος στη σκηνή των Music Events της 84ης ΔΕΘ, η οποία θα φιλοξενήσει το πιο πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα από τις 8-15 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η ψυχαγωγία και η διασκέδαση θα γεμίσουν τις νύχτες της 84ης ΔΕΘ, ικανοποιώντας τις μουσικές προτιμήσεις όλων των ηλικιών. Κάθε βράδυ στις 21:30 στη μουσική σκηνή κάτω από το Τόξο της ΧΑΝΘ τα Music Events προσκαλούν τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης σε μία μεγάλη γιορτή.

Μουσικές Συναυλίες – πρόγραμμα 84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

►  Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου οι ΜΕΛΙSSES και ο πολύ αγαπητός Θέμης Αδαμαντίδης ανοίγουν την αυλαία των Music Events στη σκηνή της ΔΕΘ.

►  Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου οι αδελφοί Τσαχουρίδη με τον Stavento.

►  Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου θα ξεσηκώσει τους θεατές ο Πάνος Κιάμος.

►  Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του εκλιπόντα Λαυρέντη Μαχαιρίτσα – θα παιχτούν από dj, σε συνεργασία με το Κοσμοράδιο, τραγούδια του που όλοι αγαπήσαμε.

►  Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον μοναδικό Σάκη Ρουβά, που για μία ακόμη χρονιά θα βρεθεί στη σκηνή της ΔΕΘ.

►  Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου η Ελένη Φουρέιρα και ο Αναστάσιος Ράμος.

► Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου Το πάρτυ των συναυλιών της 84ης ΔΕΘ συνεχίζεται με τον Μάκη Δημάκη, τον Βασίλη Δήμα και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

► Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου Το συναυλιακό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εκρηκτική Πάολα μαζί της ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Τις συναυλίες τις παρακολουθούν όλοι μόνο με το εισιτήριο της 84ης ΔΕΘ.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως