Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021. (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

ΔΕΘ 2021 - LIVE: Η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου παραχωρεί, στη 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο της καθιερωμένης παρουσίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Η συνέντευξη έρχεται μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, το Σάββατο 11/9 το απόγευμα, από το βήμα της 85ης ΔΕΘ όπου προδιέγραψε την κυβερνητική στρατηγική για την «Ελλάδα που αλλάζει», όπως τιτλοφόρησε από το βήμα της 85ης ΔΕΘ το σχέδιο δράσης για το 2022 αλλά και για τα επόμενα που θα ακολουθήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μητσοτάκης: Η Θεσσαλονίκη κοιτάζει ψηλά, με 5 νέα έργα πνοής

Στο επίκεντρο του, αλλά και χωροταξικά με την τοποθέτησή τους στις δυο πρώτες σειρές του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου, βρίσκονται οι νέοι και με την δέσμη μέτρων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να καταδείξει ότι αποτελούν τη μέγιστη προτεραιότητα αυτού του σχεδίου.

Επιπλέον, ανέφερε όλες τις φοροελαφρύνσεις που αναμενόταν να εξαγγείλει αλλά και τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση έτσι ώστε να αναχαιτίσει το κύμα ανατιμήσεων που αναμένεται να σαρώσει την Ελλάδα. Παράλληλα, ανέλυσε το πρόγραμμά του για το περιβάλλον αλλά και την υγεία, όπως και τα νέα έργα που αναμένονται στη Θεσσαλονίκη το επόμενο διάστημα.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο:

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως