{ }

Detrop-Oenos μέχρι και αύριο Δευτέρα 4 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Εμπορικές εκθέσεις

Detrop-Oenos μέχρι και αύριο Δευτέρα 4 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης



Με μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πάνω από 1.500 προγραμματισμένα επιχειρηματικά ραντεβού σε εξέλιξη, οι εκθέσεις Detrop & Oenos συνεχίζονται μέχρι και αύριο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σε εξέλιξη μέχρι και σήμερα η Agrothessaly στην Λάρισα και μέχρι αύριο η Furnidec/The Interior Show στο Mec Παιανίας και η Athens International Jewellery Show στο Metropolitan Expo
 
Με μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πάνω από 1.500 προγραμματισμένα επιχειρηματικά ραντεβού σε εξέλιξη, οι εκθέσεις Detrop & Oenos συνεχίζονται μέχρι και αύριο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
 
Πόλος έλξης είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις της Detrop και της Oenos, όπου το pairing experience, δηλαδή η ουσιαστική και ολοκληρωμένη γνωριμία του επισκέπτη με το προϊόν και τον παραγωγό του συνιστά την ιδανική παρουσίαση για τα τρόφιμα και τα ποτά, τα οποία παρουσιάζονται στις δύο εκθέσεις.
 
Οι καινοτόμες παράλληλες εκδηλώσεις των δύο εκθέσεων είναι οι εξής:
-    Tastes Discovery Zone στο περίπτερο 13 και 15, αλλά και στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι Βελλίδης». Το Tastes Discovery Zone περιλαμβάνει το Tastes Discovery Area, τα Tastes Discovery Workshops και το Wine Pairing Discovery. Αυτές οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από την ΔΕΘ-Helexpo, σε συνεργασία με την εταιρεία Chef Stories. Το Tastes Discovery Zone αναδεικνύει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: 
• Greek regionality με έμφαση στις διαφορετικές περιοχές και την τοπική κουζίνα.
• Greek pairing, η ελληνική μπύρα και το ελληνικό street food.
• Greek superfoods, τα βρίσκουμε παντού και τα παρουσιάζουμε σε snacks και μοντέρνα mocktails.
• Καινοτόμες χρήσεις και δημιουργικές εφαρμογές.
• Free from υλικά, προϊόντα και ιδέες.
-    To 1o Συνέδριο Σύνδεσης Πανεπιστημιακής Γνώσης-Επιχειρηματικότητας για τον κλάδο των τροφίμων-ποτών (University-Business Conference UBC). Το συνέδριο διοργανώνεται από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΔΕΘ-Helexpo, επιδιώκοντας να συνενώσει, με λογική συνέργειας, δυνάμεις από το χώρο των επιχειρήσεων και των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.
-    Οι επιδείξεις των Hellenic Artisan Butchers-Λέσχη Ελλήνων Κρεοτεχνών με δημιουργίες παρασκευασμάτων, οστεογλυπτικής, κρεογλυπτικής, Dry Aged, γευστικές δοκιμές κα.
-    Ο 11ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης. 
-    Ο Τηλεοπτικός Διαγωνισμός Μαγειρικής “Αγαπημένο Πιάτο”. Το ΕΝΑ Channel στην Detrop σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας και στα πλαίσια του τηλεοπτικού Διαγωνισμού μαγειρικής Αγαπημένο Πιάτο δημιουργούν πολλές γαστρονομικές συγκινήσεις μέσα από πρωτότυπους διαγωνισμούς.
Το «δίδυμο» των Detrop-Oenos (2-4 Μαρτίου) συγκεντρώνει φέτος 700 άμεσους και έμμεσους εκθέτες από όλη την Ελλάδα και από Ιταλία, Ινδία, ΠΓΔΜ, Τουρκία, Κύπρο και Γερμανία. Παρούσες στην έκθεση είναι οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας. Επίσης συμμετέχουν περίπου 200 προσκεκλημένοι ξένοι αγοραστές-εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers), ενώ μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται και ομαδικές συμμετοχές από την ΠΓΔΜ και από την Βουλγαρία, καθώς και από 25 άλλες χώρες και συγκεκριμένα από Αυστρία, Βέλγιο, Κύπρο, Τσεχία, Αίγυπτο, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ισραήλ, Ιορδανία, Κουβέιτ, Λίβανο, Λιθουανία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σ. Αραβία, Ισπανία, Σουηδία, Ολλανδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μ. Βρετανία και ΗΠΑ. 
 
 
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 





 



TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ