{ Τελευταία νέα }

Δήμητρα Βουλγαρίδου: Η «Ασθενής μηδέν» του κορωνοϊού στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Βίντεο

Φοβήθηκα για το παιδί μου, φοβήθηκα για όλους

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Δήμητρα Βουλγαρίδου: Η «Ασθενής μηδέν» του κορωνοϊού στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. ΒίντεοH Δήμητρα Βουλγαρίδου, έδωσε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη, στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία».

Ο πρώτος άνθρωπος που διαγνώστηκε με κορονοϊό στην Ελλάδα, η επιχειρηματίας Δήμητρα Βουλγαρίδου, έδωσε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη, την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία».
«Το δυσκολότερο ήταν η πρώτη μέρα που μου ανακοίνωσε ο γιατρός μου, ότι είμαι το πρώτο κρούσμα Covid-19 στην Ελλάδα. Ένιωσα περίεργα συναισθήματα, πρώτα απ όλα φόβο γιατί ήταν κάτι άγνωστο για μένα. Φόβο και για το παιδί μου και τους ανθρώπους που έχω συναναστραφεί.
Ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθηθεί, αφού έχω επιστρέψει από την Ιταλία. Έπρεπε να περιμένω και να διανυκτερεύσω στο νοσοκομείο. Το άκουσα στην τηλεόραση ότι είμαι το πρώτο κρούσμα και με ρωτούσαν αν είμαι εγώ. Νόμιζα ότι είχαν κάνει λάθος οι δημοσιογράφοι. Φοβήθηκα για το παιδί μου, φοβήθηκα για όλους. Είχα συναναστραφεί με πολλούς. Νόμιζα ότι όλοι είχαν πάθει κάτι. Ο σύζυγος μου δεν νόσησε», περιέγραψε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Βουλγαρίδου.
 
«Μαμά ρώτα τον γιατρό, πότε θα βγούμε», ήταν αυτό που άκουγε από τον γιο της η γυναίκα η οποία ήταν το πρώτο κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε στην Ελλάδα. «Προσπάθησα να επικοινωνώ μόνο από τους ανθρώπους που με έκαναν να αισθάνομαι καλά», λέει.
 «Ήταν πολλές οι δύσκολες στιγμές. Μια από τις στιγμές που με ανησύχησε ήταν όταν μου είπαν ότι μπαίνει και η φίλη μου, γιατί ανήκει σε ευπαθείς ομάδες. Σκεφτόμουν ότι ήμουν υπεύθυνη για όλο αυτό. Δεν σκέφτηκα ποτέ ποιος με κόλλησε», αναφέρει.
«Δεν άνοιξα συνειδητά τηλεόραση, μου έκανε κακό. Μου είπαν ότι ξέρει όλος ο κόσμος ποια είμαι, υπήρχαν δημοσιογράφοι που έβαλαν μέχρι και την φωτογραφία μου. Δεν θα έπρεπε να είχα εκτεθεί τόσο πολύ σε ό,τι αφορά το κομμάτι της υγείας».
«Άκουγα ότι έχω φέρει το COVID-19 στην Ελλάδα. Τις πρώτες μέρες είχα ενοχές. Είναι πολύ εύκολο να κρίνεις τον άλλο, αλλά πολύ δύσκολο να μπεις στην θέση του », λέει χαρακτηριστικά.
Το χειρότερο που άκουσε σύμφωνα με όσα είπε στον Α. Σρόιτερ ήταν το σχόλιο: «Δεν με ενδιαφέρει ούτε αυτή ούτε το παιδί της. Το χειρότερο είναι ότι έχουν στιγματιστεί τα δικά μας παιδιά». Μετά την καραντίνα, η πρώτη της έξοδος της προκάλεσε άγχος, όπως περιγράφει. «Φοβήθηκα ποιον θα συναντήσω και τι θα μου πει», ανέφερε.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ