{ Τελευταία νέα }

Δήμητρα Γαλάνη: Σάλος στα social media από αναφορές ότι η τραγουδίστρια διέλυσε συσσίτιο λόγω συγχρωτισμού

H κα Γαλάνη διέψευσε τις κατηγορίες με ανάρτησή της στο Facebook


Κατηγορίες: Επώνυμοι

Δήμητρα Γαλάνη: Σάλος στα social media από αναφορές ότι η τραγουδίστρια διέλυσε συσσίτιο λόγω συγχρωτισμού

Σάλος έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από αναφορές ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη διέλυσε συσσίτιο απόρων. Η κα Γαλάνη διέψευσε τις κατηγορίες με ανάρτησή της στο Facebook.

Σάλος έχει προκληθεί στα μέσα κοιωνικής δικτύωσης από αναφορές που θέλουν την δημοφιλή τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη να έχει καλέσει την αστυνομία για να διαλύσει συσσίτιο.
Οι κατηγορίες αναφέρουν πως  η κα Γαλάνη βλέποντας τον συγχρωτισμό που είχε προκληθεί από την διανομή συσσιτίου σε ανθρώπους, αφού πρώτα πλησίασε τους υπεύθυνους του συσσιτίου και ρώτησε τι συμβαίνει, στη συνέχεια κάλεσε τη Δημοτική Αστυνομία για να διαλυθεί ο συνωστισμός.
 
Η αρχή των κατηγοριών, έγινε από μία ανάρτηση στο Facebook από άτομο της δομής  «Ο άλλος άνθρωπος» χωρίς να κατονομάζει τη τραγουδίστρια αλλά γράφοντας τα αρχικά της Δ.Γ.
 
Η Δήμητρα Γαλάνη έδωσε την απάντησή της μέσω του λογαριασμού της  στο Facebook και διαψεύδοντας τις φήμες πως κάλεσε την αστυνομία.
Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:
 
«Διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα social media θα ήθελα να τοποθετηθώ για να κλείσει αυτό το θέμα οριστικά και να αποφευχθούν οι παρανοήσεις.
 
Σήμερα το μεσημέρι, βγαίνοντας με το αυτοκίνητο για να πάω στον γιατρό μου, συνάντησα περισσότερα από 80 άτομα συγκεντρωμένα στην γωνία έξω από το σπίτι μου. Άλλοι ήταν σε σειρά και άλλοι ήταν μαζεμένοι σε μικρές παρέες. Ρώτησα μία κοπέλα για το τί συμβαίνει και με ενημέρωσε ότι η ίδια ήταν εθελόντρια και ότι στην απέναντι γωνία γινόταν διανομή συσσιτίου.

Έκανα την βόλτα του τετραγώνου και διαπίστωσα ότι η ουρά αυτή είχε μεγαλώσει πολύ και για αυτό επέστρεψα στο αρχικό σημείο όπου βρήκα μία άλλη εθελόντρια και την ενημέρωσα για αυτό που μόλις είχα δει, ότι δηλαδή επειδή είναι στενός ο δρόμος είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και είχε δημιουργηθεί συνωστισμός.

Της πρότεινα λοιπόν να τοποθετήσει την ουρά κατά μήκος της Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι μεγαλύτερος και φαρδύτερος δρόμος για να δημιουργηθεί μία μεγαλύτερη και σωστή ουρά. Μου απάντησε ότι γνώριζε πως αυτό ήταν πρόβλημα και ότι προσπαθούσε να βρει λύση. Της είπα ότι όντως πρέπει να διευθετηθεί το θέμα και έφυγα για το ραντεβού μου. Από εκεί και πέρα εγώ δεν έχω καμία σχέση με οτιδήποτε έχει συμβεί.
 
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ