Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Χωρίς προβλήματα οι τελετές αγιασμού

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Χωρίς προβλήματα οι τελετές αγιασμού

Χωρίς προβλήματα και με τις καθιερωμένες τελετές αγιασμού των σχολείων ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Φέτος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι αγιασμοί πραγματοποιήθηκαν σε ειδικό καθεστώς σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που δόθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου παρέστη στους αγιασμούς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης, του σχολικού συγκροτήματος των 3ο 4ο Νηπιαγωγείων και 3ο Δημοτικό Αμπελοκήπων (Φιλιππουπόλεως 58), του σχολικού συγκροτήματος των 1ου 6ου 7ου Νηπιαγωγείων και 1ου, 2ου, 12ου Δημοτικών Σχολείων Αμπελοκήπων (οδός Πανταζοπούλου) και του 6ου Νηπιαγωγείου Μενεμένης (περιοχή Καζαντζάκη). Ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Για την εφετινή σχολική χρονιά (2020-2021) ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, έχοντας πάντοτε την παιδεία και την εκπαίδευση στην κορυφή, στέκεται στο πλευρό των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων καθ? όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. O δήμος προέβη με ίδιους πόρους στην αγορά μασκών για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, τις οποίες βρήκαν στα σχολεία τους με το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού. Ο δήμος προέβη σε συνεχής καθαρισμούς και απολυμάνσεις των σχολικών κτηρίων καθώς και στην αγορά αυτόματων συσκευών αντισηψίας για την προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως