{ Μουσική }

Δήμος Καλαμαριάς: Αναστέλλονται οι συναυλίες του «Παρά θίν' αλός 2020»

 

Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα | Μουσικά νέα

Δήμος Καλαμαριάς: Αναστέλλονται οι συναυλίες του «Παρά θίν' αλός 2020»Δεδομένης της αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, ο Δήμος Καλαμαριάς αναστέλλει τις εκδηλώσεις του Παρά Θίν' Αλός για το 2020

Στην αναστολή των συναυλιών του μουσικού φεστιβάλ «Παρά θίν' αλός 2020» λόγω κορωνοϊού προχώρησε ο Δήμος Καλαμαριάς.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει αναλυτικά:

Το «Παρά θίν' αλός» θα αποτελούσε και για φέτος ορόσημο για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, έχοντας ετοιμάσει ένα πλούσιο και ποιοτικό πρόγραμμα, καλύπτοντας τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα των περισσότερων πολιτών.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι συναυλίες της Νατάσας Μποφίλιου, του Γιάννη Κότσιρα, του Trio Musicanti, του Νίκου Ξυδάκη αλλά και άλλων καλλιτεχνών, στον εμβληματικό χώρο-ορόσημο του Κυβερνείου (παλατάκι).

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και δεδομένης της αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, ο Δήμος Καλαμαριάς αναστέλλει τις εκδηλώσεις του Παρά Θίν Αλός για το 2020, για λόγους προάσπισης και διαφύλαξης της δημόσιας υγείας.

Ανανεώνουμε το όμορφο πολιτιστικό ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, ευχόμενοι να βγούμε όλοι δυνατοί και ενωμένοι από την παγκόσμια υγειονομική κρίση που βιώνουμε αυτή την περίοδο.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ