Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Πυροπροστασία σε όλα τα σχολικά κτίρια μέσα από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Πυροπροστασία σε όλα τα σχολικά κτίρια μέσα από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Θωρακίζει τις 107 σχολικές του μονάδες ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου προχωρώντας στην υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας σε όλα τα υφιστάμενα σχολικά κτίρια του Δήμου. 
Μέσα από την ένταξή του στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και στην πράξη “Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας”, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου εξασφάλισε την έναρξη έργων πυρασφάλειας στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου. 
“Η ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών όλων των σχολείων του Δήμου μας είναι αδιαπραγμάτευτη και αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα  η λήψη όλων των προβλεπόμενων προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων προστασίας, που θα συμβάλλουν στην αποτροπή φαινομένων εκδήλωσης πυρκαγιών και ατυχημάτων” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, επισημαίνοντας πως η πυρασφάλεια όλων των σχολικών συγκροτημάτων εντάσσεται στον μακρόπνοο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για τον εκσυγχρονισμό και τη λειτουργική αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου.
Η χρηματοδότηση των έργων πυροπροστασίας στα σχολικά κτίρια του Δήμου θα καλυφθεί από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» με το ποσό των 439.140? και από ιδίους πόρους του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.
 
 
 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως