{ Τελευταία νέα }

Δήμος Νέας Προποντίδας: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τους μαθητές


Κατηγορίες: Χαλκιδική

Δήμος Νέας Προποντίδας: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τους μαθητέςΟι αγιασμοί πραγματοποιήθηκαν βάσει των σχετικών εγκυκλίων του Υπουργείου Παιδείας στον αύλειο χώρο παρουσία αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών και μαθητών

«Χτύπησε» τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Μετά από μία δύσκολη χρονιά, που περιελάμβανε μεταξύ άλλων την προσαρμογή στις νέες συνθήκες της εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης, τα παιδιά βρέθηκαν και πάλι στο γνώριμο για αυτούς περιβάλλον. Οι συνθήκες διαφορετικές με τη χρήση της μάσκας υποχρεωτική, χωρίς όμως να σταθεί ικανή να περιορίσει τη χαρά και τα χαμόγελά τους.

Οι αγιασμοί πραγματοποιήθηκαν βάσει των σχετικών εγκυκλίων του Υπουργείου Παιδείας στον αύλειο χώρο παρουσία αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών και μαθητών, ενώ στη συνέχεια ο ιερέας πέρασε από όλες τις τάξεις για να ευλογήσει τα παιδιά.

«Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καλή σχολική χρονιά. Η σημασία της παιδείας είναι καθοριστική στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Όπως είπε ο μεγάλος μας φιλόσοφος Σωκράτης: “Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ΄ αγαθά φέρει”. Η μόρφωση, όπως μία εύφορη γη φέρνει όλα τα καλά. Γι' αυτό οφείλουμε όλοι να φροντίσουμε για την παροχή αυτού του πολύτιμου αγαθού. Από τη μεριά μου διαβεβαιώνω για ακόμη μία φορά ότι η δημοτική αρχή κάνει και θα συνεχίσει να κάνει, ό, τι χρειάζεται, για τη διασφάλιση κατάλληλων και ασφαλών συνθηκών στα σχολεία μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ