Site icon Cityportal.gr

Δήμος Παύλου Μελά: Διαδικτυακή Γυμναστική μετά τις γιορτές (βίντεο)

Δήμος Παύλου Μελά: Διαδικτυακή Γυμναστική μετά τις γιορτές (βίντεο)

Εσείς θα κάνετε γυμναστική μετά τις γιορτές;

Στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού,  αποφασίστηκε από την Πολιτεία, κατά τη διάρκεια του 2020, η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων και το κλείσιμο των χώρων ελεύθερης και οργανωμένης άθλησης.

Η απολύτως αναγκαία αυτή απόφαση έπληξε φυσικά και τα «Προγράμματα Άθλησης για Όλους», τα οποία περίμεναν με ανυπομονησία χιλιάδες συμπολίτες μας στον Δήμο Παύλου Μελά, όπως κάθε χρόνο.

Κάποιοι γυμναστές των παραπάνω προγραμμάτων,  παρά το γεγονός ότι στερήθηκαν την εργασιακή τους απασχόληση, δεν έμειναν άπραγοι και λόγω των καλών σχέσεων που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τους αθλούμενούς τους, πήραν την πρωτοβουλία και δημιούργησαν κάποια βίντεο άθλησης, με σκοπό να δώσουν την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να τα παρακολουθήσουν διαδικτυακά και να συμμετέχουν από το ασφαλές περιβάλλον του σπιτιού τους.
Τους ευχαριστούμε θερμά.

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά, ο Διευθυντής Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού Στάθης Αναστασιάδης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σάκης Λαζαρίδης σας εύχονται … «Καλή Χρονιά με υγεία».

Διαδικτυακή Γυμναστική μετά τις γιορτές με την Αγάθη Βολτέζου

Διαδικτυακή Γυμναστική μετά τις γιορτές με τον Τηλέμαχο Χατζητάκη

Διαδικτυακή Γυμναστική μετά τις γιορτές με τον Γιώργο Χρυσομαλλίδη


 
Διαδικτυακή Γυμναστική μετά τις γιορτές με την Αγγελική Κεσόγλου

 

Exit mobile version