{ Παιδί }

Δήμος Παύλου Μελά: Γνωρίστε τα Κ.Δ.Α.Π. της ΙΡΙΣ


Κατηγορίες: Παιδί

Δήμος Παύλου Μελά: Γνωρίστε τα Κ.Δ.Α.Π. της ΙΡΙΣΣτα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) της ΙΡΙΣ, τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά, συνδυάζουν τη διασκέδαση και το παιχνίδι με τη δημιουργία και ανάπτυξη ικανοτήτων.

Η Πρόεδρος της ΙΡΙΣ Μαρία Σαββίδου, τα στελέχη και όλο το προσωπικό, καλούν παιδιά, γονείς και όλους τους ενδιαφερόμενους της πόλης μας, να ενημερωθούν για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) της ΙΡΙΣ, που αποτελούν εδώ και χρόνια, έναν πρότυπο χώρο έκφρασης και δημιουργίας.

Ο φορέας μας θα υποδεχθεί τα παιδιά και φέτος με τις Δομές των ΚΔΑΠ

α) στη Νικόπολη Σ. Καζαντζίδη 8,

β) στο κτίριο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης (Ειδικό Σχολείο) περιοχή Τερψιθέας,

γ) στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης και

δ) στο 3ο Λύκειο Πολίχνης.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες στα ΚΔΑΠ είναι: Εικαστικά, Θέατρο, Αγγλικά, Εκμάθηση υπολογιστών, Ρομποτική, Μουσικοκινητική αγωγή – εκμάθηση μουσικού οργάνου, Παραδοσιακοί χοροί, Γυμναστική.

Στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) της ΙΡΙΣ, τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά, συνδυάζουν τη διασκέδαση και το παιχνίδι με τη δημιουργία και ανάπτυξη ικανοτήτων. Μέσα από την δημιουργική απασχόληση το παιδί απολαμβάνει τη χαρά του παιχνιδιού αλλά παράλληλα μαθαίνει, κοινωνικοποιείται, καλλιεργεί τα συναισθήματά του, αποκτά δεξιότητες και αυξάνει την αντίληψή του.

Δηλώστε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ στα ΚΔΑΠ της ΙΡΙΣ μέσω ΕΣΠΑ και τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα της ΙΡΙΣ και στα τηλέφωνα 2310 662944 – 2310 642405.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ