{ Τελευταία νέα }

Δήμος Παύλου Μελά: Tεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στους εργαζομένους του Δήμου


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Δήμος Παύλου Μελά: Tεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στους εργαζομένους του ΔήμουTεστ ανίχνευσης κορωνοϊού με τη διαδικασία του στοματοφαρυγγικού επιχρίσματος, στο χώρο του δημοτικού ιατρείου του ΚΑΠΗ Άνω Ηλιούπολης.

Ξεκίνησε την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, ο δωρεάν έλεγχος των εργαζομένων του Δήμου Παύλου Μελά, οι οποίοι υποβάλλονται τμηματικά σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού με τη διαδικασία του στοματοφαρυγγικού επιχρίσματος, στο χώρο του δημοτικού ιατρείου του ΚΑΠΗ Άνω Ηλιούπολης.

Κινητή ομάδα υγείας (ΚΟμΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, Διεύθυνση ετοιμότητας και κρίσης, με προσωπικό τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Παύλου Μελά, πραγματοποιεί τους ελέγχους που κρίνονται απολύτως αναγκαίοι με δεδομένο ότι κυρίως οι δομές υγείας, οι κοινωνικές υπηρεσίες, η καθαριότητα και τα ΚΕΠ έρχονται σε επαφή με τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας.

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ» στον Δήμο Παύλου Μελά με προληπτικές ενέργειες που διασφαλίζουν την υγεία του προσωπικού και των πολιτών που έρχονται σε επαφή με τις δημοτικές μας υπηρεσίες.

Μια πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών θεμάτων.


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ